Autoschade herstellen doe je bij Spiering & Pluym Rotterdam of Delfgauw

Autoschade herstellen doe je bij Spiering & Pluym Rotterdam of Delfgauw

Autoschade herstellen Rotterdam

Een deuk of kras is natuurlijk hartstikke vervelend, maar gelukkig valt autoschade altijd te herstellen. Ons team van schadeherstellers werkt alleen met originele materialen en zorgt ervoor dat uw bolide weer als nieuw de weg op gaat. Met ruim 45 jaar ervaring in schadeherstel kunnen we dan ook gerust zeggen dat we een van de betere schadeherstellers van Rotterdam en omstreken zijn.

Als professioneel autobedrijf hebben we een naam hoog te houden, zo ook op het gebied van schadeherstel. In onze showroom hebben we al vaak genoeg klanten gehad die niet tevreden waren bij een andere schadehersteller en met een glimlach op het gezicht onze garage verlieten. Zoals al eerder genoemd werken we alleen maar met originele onderdelen, A-merk lakken en vakmensen.

Autoschade herstellen

Onze compagnon Autoschade Bergschenhoek werd in 1977 gestart en bouwde zich in de loop der jaren uit tot een hightech Focwa schadeherstelbedrijf. Onze ruimte is voorzien van de nieuwste apparatuur, waardoor een schade niet meer te vinden is na een reparatie. Als u een schade opgeeft bij Spiering en Pluym hoeft u zich geen zorgen te maken over loslatende lak of een dikke plamuurlaag. We staan garant voor onze mensen en ons vakwerk, dus u krijgt na ook vier jaar garantie op gerepareerde schades. We behandelen uw auto alsof het de onze is. Niet alleen onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schadeherstel. We werken alleen met de nieuwste technieken zoals een energiezuinige spuitcabine, infrarood droging en watergedragen lakken. Voor onze haal- en brengservice hebben we een Euro-6 vrachtwagen en voor het vervangend hebben we hybrides en elektrische auto’s met een A-label. Alles is aangepast, waardoor we ook het label ‘Duurzaam Repareren‘ hebben verkregen. Dit in combinatie met onze enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, vormt de sleutel voor mooi en goed schadeherstel al 45 jaar lang. Mocht u op zoek zijn naar een goede schadehersteller kom gerust langs op ons filiaal in Delfgauw of Rotterdam.

In de werkplaats

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!