Winterbanden laten monteren voor een goede prijs doe je bij Spiering & Pluym

Winterbanden laten monteren voor een goede prijs doe je bij Spiering & Pluym

Winterbanden laten

Winterbanden voor een goede prijs laat je monteren bij Spiering & Pluym. We verkopen al een all season- of winterset vanaf € 395 inclusief montage. De banden die we monteren zijn van een A-merk en voor uw zomerbanden hebben we ook een opslag.

Naast de verkoop van frisse en goed onderhouden occasions leveren wij als autobedrijf nog meer services. Zo kan je jouw automaatbak bij ons laten spoelen, kunnen we schades herstellen en kunnen we ook met geavanceerde apparatuur de airco reinigen.

Voordelen winterbanden

Wij adviseren iedereen om tijdens de koude periode een setje winterbanden aan te schaffen. Winterbanden kennen vele voordelen waaronder een kortere remweg in het koude weer en de banden bieden meer grip in het koude weer. Een set winterbanden laat je vooral monteren voor je eigen veiligheid en die van jouw medepassagiers. Naast het feit dat winterbanden veiliger zijn, zijn deze in het buitenland ook verplicht. Mocht je dus een kerstmarkt willen bezoeken in Duitsland en geen dure trip ervan willen maken is het monteren van winterbanden een must. Winterbanden hebben het hoogste rendement vanaf temperaturen die zakken onder de 7 graden Celsius. Rijden op sneeuw of in de vrieskou met zomerbanden is simpelweg gevaarlijk, dan helpt ook een aangepaste rijstijl niet meer. Het is dan ook aan te raden om vanaf de herfstperiode op deze band te gaan rijden.

All-seasonbanden of winterband

Naast de winterband is er ook de zogenaamde ‘all-seasonband.’ Deze band presteert zoals zijn naam al doet onthullen in elke omstandigheid erg goed. Net als bij de winterband wordt de remweg korter en biedt de band meer grip onder slechte weersomstandigheden. Er is een groot verschil met de winterband en dat is dat deze band in hevige sneeuwval niet kan tippen aan de winterband. Mocht je op wintersport gaan raden we je ook aan om voor de winterband te kiezen. De all-sesonband is bij ons net als de winterband leverbaar vanaf € 395 per set.

Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen bij Spiering & Pluym volg je ons op de verschillende sociale-mediakanalen. Om ons te volgen op Instagram klik je hier, voor TikTok klik je hier en voor Facebook klik je hier.

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!