De winterdeals van Spiering & Pluym

De winterdeals van Spiering & Pluym

Ontwerp-zonder-titel-2

Naast de verkoop van occasions hebben wij ook deze winterdeals om jouw trouwe vierwieler in optimale conditie te houden. In deze dure tijden is het altijd fijn om te besparen en aan het eind van de maand wat extra euro’s over te houden. Spiering & Pluym helpt graag en daarom hebben wij verschillende diensten en producten die we in december voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Elke week naar de wasstraat kost natuurlijk een hoop geld en is niet nodig als je jouw auto goed in de wax zet. Wij hebben daarom een flinke voorraad Waxoyl 100 Plus waxsponzen ingeslagen die jouw autolak in optimale conditie houdt. De voorspellingen zijn dat deze winter nog eens flink koud kan gaan worden. Je kunt dan maar beter de kou de baas zijn met onze winterset van Sonax. Een andere dienst die wij verzorgen is aircoreiniging. Aircoreiniging is erg belangrijk om de luchtkwaliteit van jouw trouwe vierwieler in optimale staat te houden. Met deze reiniging verwijderen we schadelijke bacteriën en virussen uit het systeem waardoor jouw eigen gezondheid ook voorruit gaat.

Winterdeals Spiering & Pluym: Waxoyl 100 Plus Lakverzegeling

Niet alleen technisch is het belangrijk om jouw trouwe vierwieler in topstaat te houden. De lak van jouw auto in concoursstaat houden is minstens zo belangrijk en als autoliefhebbers hebben wij de perfecte oplossing hiervoor gevonden: de Waxoyl 100 Plus laksverzegelingsspons. Waxoyl 100 Plus is ontwikkeld om de lak te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Door de extra waxlaag op polymeer basis kunnen deze invloeden zich niet hechten op de lak. Je voertuig is dus extra beschermd. De voordelen van de Waxoyl 100 Plus even opgesomd:

  • De lak behoudt gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans.
  • De lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter.
  • Er wordt tijd en geld bespaart het reinigen van het exterieur.
  • De auto blijft langer jong, waardoor de auto meer geld waard blijft.

De Waxoyl 100 Plus waxspons kost € 54,95.

acties-img1
Winterdeals Spiering & Pluym: Aircoreiniging Spiering & Pluym

Nu het weer kouder ligt een griepje of verkoudheid op de loer. Sporten en meer vitamine C innemen helpt natuurlijk al een hoop om niet ziek te worden, maar ook omgevingen waar u vaak aanwezig bent zoals de auto schoon houden helpt. Wij bieden daarom een aircoreiniging aan waardoor de luchtkwaliteit in uw auto perfect is en schadelijke bacteriën verwijderd worden. Oh en voor wij het vergeten, het is natuurlijk december. Bij elke aircoreiniging krijgt u een gratis douchegel cadeau! In deze blog leest u de andere voordelen van aircoreiniging. De voordelen van aircoreiniging even opgesomd:

  • De luchtkwaliteit is optimaal in jouw trouwe vierwieler.
  • De auto ruikt frisser.
  • Een schone airco is goed voor de gezondheid.
  • Geen last van vochtige ruiten tijdens de koude en vochtige dagen.

De aircoreiniging kost € 99,95.

acties-img3
Winterdeals Spiering & Pluym: Winterkit Sonax

Tijdens onze winteractie waren we al snel door onze voorraad ijskrabbers en winterkitjes van Sonax heen, dus hebben we maar besloten om bij te bestellen. Deze winterkit van het Duitse A-merk Sonax bevat een ruitenontdooier, een slotontdooier en winter-proof ruitenvloeistof. De set zorgt ervoor dat jij en jouw trouwe vierwieler met goed voorbereid de winter in gaan en geen temperatuur jou de baas gaat zijn. Kom snel langs op ons filiaal op de Vlambloem 1 te Rotterdam of op de Exportweg 1 in Delfgauw om een setje te scoren.

De winterkit van Sonax kost € 17,95 + gratis ijskrabber.

Winterkit-Actie

Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen bij Spiering & Pluym volg je ons op de verschillende sociale-mediakanalen. Om ons te volgen op Instagram klik je hier, voor TikTok klik je hier en voor Facebook klik je hier.

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!