We vinden de auto van jou keuze

Breed aanbod

Is de auto van je dromen momenteel niet aanwezig in onze voorraad? Geen zorgen! We gaan graag voor je op zoek om zo de auto te vinden die het best bij je past.

Om ons aanbod zo compleet mogelijk te maken kun je bij ons een zoekopdracht plaatsen. Hierin kunt u aangeven welk type auto u zoekt en wij komen binnen een dag terug bij met een geschikte match.

De auto’s zoeken we in heel Europa maar voornamelijk in Duitsland. We kopen auto’s enkel bij gerenommeerde autobedrijven en merkdealers zodat we zeker weten dat de historie en de kilometerstand klopt. Als je zelf een auto gevonden hebt bij een Nederlands of buitenlands autobedrijf maken we op basis van die specifieke auto een offerte mits hij aan onze kwaliteitsnormen voldoet.

We kunnen je aan elke merk/type auto helpen of het nu gaat om Toyota, Volkswagen, BMW, Mercedes Benz, Audi, Volvo, Mazda, Porsche of een ander merk. Je hebt bij ons de zekerheid dat je een eerlijke en kloppende auto koopt.

Binnen 24 uur komen we bij je terug voor de auto die je zoekt. Ga je akkoord? Dan kunnen we de auto 2 tot 4 weken na het plaatsen van de opdracht leveren bij jou thuis of op een van onze filialen.

Alle merken

We kunnen elk merk/type auto leveren.

Gratis advies

Twijfel je over een auto? Dan geven we je eerlijk en passend advies.

Levering

Je kunt hem bij ons ophalen of we komen hem bij je brengen.

Betaalbaar

Relatief gezien vaak goedkoper dan vergelijkbaar aanbod.

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Onze recensies

 • Inruil en aankoop gedaan met behulp van Danny. Goed, prettig en snel geholpen! Blij mee.

  thumb Oscar Nanninga
  12 oktober 2020

  Auto met een V6 3.2 waarvan onder andere de distributieketting vervangen moet worden. Middel/groot project.. ik verwacht implicaties. (Remschijven, remblokken, alle filters inc benzine filter, olie, enz moeten ook vervangen... lees meer

  thumb FZ Gourmand (Tongue compass)
  2 november 2022

  Geappt, langsgegaan en gekocht. Alles ging super snel ook de financiering. Op aanraden van de dealer de financiering geregeld via een tussenpersoon, helemaal top. Met het sluiten van de deal... lees meer

  thumb Blondie Rotterdam
  25 augustus 2022
 • De slechtste autodealer, ik betaalde om onderhoud, ik ontdekte dat hij de filters (luchtfilter, oliefilter) niet had vervangen. Ik raad af om er onderhoud aan te doen, (((( oplichting ))))

  thumb R A
  4 juni 2022

  Geweldige tent, ik heb hier al 4 auto’s gekocht en waren allemaal van topkwaliteit. Ik raad ze echt aan! 5 sterren.

  thumb Arian de Jager
  18 februari 2022

  Super service!

  thumb Iwan Van Ham
  4 maart 2022
 • Mooie grote dealer, veel auto's staan, van jong (ex-lease) tot oudere auto's staan, vriendelijk personeel, jammer van de erg lage inruilwaarde die ze willen bieden waardoor de relatief betaalbare auto's... lees meer

  thumb Ray Lobker
  16 maart 2021

  Klantvriendelijk, goede service.

  thumb John Ouwendijk
  16 februari 2021

  Vriendelijk geholpen en fijn meegedacht om de koop rond te krijgen.

  thumb petra
  26 maart 2021
Hier begint de zoektocht naar je nieuwe auto

Aanvraag

Wanneer je zelf een auto hebt gezien in Europa die voldoet aan al je eisen kun je de link meesturen als opmerking.