We vinden de auto van jou keuze

Breed aanbod

Is de auto van je dromen momenteel niet aanwezig in onze voorraad? Geen zorgen! We gaan graag voor je op zoek om zo de auto te vinden die het best bij je past.

Om ons aanbod zo compleet mogelijk te maken kun je bij ons een zoekopdracht plaatsen. Hierin kunt u aangeven welk type auto u zoekt en wij komen binnen een dag terug bij met een geschikte match.

De auto’s zoeken we in heel Europa maar voornamelijk in Duitsland. We kopen auto’s enkel bij gerenommeerde autobedrijven en merkdealers zodat we zeker weten dat de historie en de kilometerstand klopt. Als je zelf een auto gevonden hebt bij een Nederlands of buitenlands autobedrijf maken we op basis van die specifieke auto een offerte mits hij aan onze kwaliteitsnormen voldoet.

We kunnen je aan elke merk/type auto helpen of het nu gaat om Toyota, Volkswagen, BMW, Mercedes Benz, Audi, Volvo, Mazda, Porsche of een ander merk. Je hebt bij ons de zekerheid dat je een eerlijke en kloppende auto koopt.

Binnen 24 uur komen we bij je terug voor de auto die je zoekt. Ga je akkoord? Dan kunnen we de auto 2 tot 4 weken na het plaatsen van de opdracht leveren bij jou thuis of op een van onze filialen.

Alle merken

We kunnen elk merk/type auto leveren.

Gratis advies

Twijfel je over een auto? Dan geven we je eerlijk en passend advies.

Levering

Je kunt hem bij ons ophalen of we komen hem bij je brengen.

Betaalbaar

Relatief gezien vaak goedkoper dan vergelijkbaar aanbod.

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Onze recensies

 • 5 star review  Top bedrijf. Ik kon er snel terecht voor mijn auto. Met de juiste expertise vielen de reparatiekosten mee. De service was top. Als er iets mis is met mijn auto,... lees meer

  thumb Chrystian pinedo
  4 februari 2022

  5 star review  Degelijke Toyota dealer

  thumb Peter
  2 oktober 2020

  4 star review  Bezocht voor een proefrit. Netjes geholpen en vriendelijke ontvangst

  thumb Philip Hoogerbrugge
  15 april 2021
 • 5 star review  Een perfecte dealer doen wat ze beloven niets is te veel wij komen al 40 jaar bij de zelfde persoon autos kopen nog nooit problemen gehad altijd zeer prettig... lees meer

  thumb wim van Asten
  25 mei 2020

  4 star review  Een zeer goede dealer waar je auto de beste zorg krijgt.

  thumb Cornelis Slootweg
  18 oktober 2021

  4 star review  Vriendelijke medewerkers, maar niet heel praktisch ingesteld. Van te voren gebeld vanwege een auto, toen we aankwamen stond de auto niet gereed voor een proefrit (oa de boordcomputer gaf nog... lees meer

  thumb Dennis Plessius
  3 augustus 2021
 • 3 star review  Mooie grote dealer, veel auto's staan, van jong (ex-lease) tot oudere auto's staan, vriendelijk personeel, jammer van de erg lage inruilwaarde die ze willen bieden waardoor de relatief betaalbare auto's... lees meer

  thumb Ray Lobker
  16 maart 2021

  5 star review  Inruil en aankoop gedaan met behulp van Danny. Goed, prettig en snel geholpen! Blij mee.

  thumb Oscar Nanninga
  12 oktober 2020

  4 star review  Prettig contact met verkoper, mooie en degelijke auto kunnen kopen. Toen achteraf wat gerepareerd moest worden, werd dit kosteloos geregeld.

  thumb Jaap Mensink
  28 mei 2021
Hier begint de zoektocht naar je nieuwe auto

Aanvraag

Wanneer je zelf een auto hebt gezien in Europa die voldoet aan al je eisen kun je de link meesturen als opmerking.