Zoekopdracht

We vinden de auto van jouw keuze

BREED AANBOD

Is de auto van je dromen momenteel niet aanwezig in onze voorraad? Geen zorgen! We gaan graag voor je op zoek om zo de auto te vinden die het best bij je past.

occasions BOVAG, SEAT garage, Seat dealer, Cupra dealer, Cupra Service

Om ons aanbod zo compleet mogelijk te maken kun je bij ons een zoekopdracht plaatsen. Hierin kun je aangeven welk type auto je zoekt en wij komen binnen een dag terug bij je met een geschikte match.

De auto’s zoeken we in heel Europa maar voornamelijk in Duitsland. We kopen auto’s enkel bij gerenommeerde autobedrijven en merkdealers zodat we zeker weten dat de historie en de kilometerstand klopt. Als je zelf een auto gevonden hebt bij een Nederlands of buitenlands autobedrijf maken we op basis van die specifieke auto een offerte mits hij aan onze kwaliteitsnormen voldoet.

We kunnen je aan elke merk/type auto helpen of het nu gaat om Toyota, Volkswagen, BMW, Mercedes Benz, Audi, Volvo, Mazda, Porsche of een ander merk. Je hebt bij ons de zekerheid dat je een eerlijke en kloppende auto koopt.

Binnen 24 uur komen we bij je terug voor de auto die je zoekt. Ga je akkoord? Dan kunnen we de auto 2 tot 4 weken na het plaatsen van de opdracht leveren bij jou thuis of op een van onze filialen.

ALLE MERKEN

We kunnen elk merk/type auto leveren.

GRATIS ADVIES

Twijfel je over een auto? Dan geven we je eerlijk en passend advies.

LEVERING

Je kunt hem bij ons ophalen of we komen hem bij je brengen.

BETAALBAAR

Relatief gezien vaak goedkoper dan vergelijkbaar aanbod.

AANVRAAG INDIENEN

Wanneer je zelf een auto hebt gezien in Europa die voldoet aan al je eisen kun je de link meesturen als opmerking
    Vacatures

    Wij zoeken nog nieuwe collega’s!