Gratis wintercheck bij Spiering & Pluym

Gratis wintercheck bij Spiering & Pluym

Wintercheck Spiering Pluym

Op 11 en 12 november nodigen we u uit om langs te komen voor een gratis wintercheck op een van onze filialen. We controleren uw vierwieler op de belangrijkste punten. Zo gaan u en uw auto met een gerust gevoel de koude winter tegemoet. Voor de wintercheck hoeft u geen afspraak te maken. We zien u dan ook graag verschijnen op 11 of 12 november.

Tijdens de wintercheck lopen onze professionals uw wagen compleet na. Zo controleren we de vloeistoffen, het raamwerk en ruitenwissers, het bandenprofiel, de airco, de verwarming en inspecteren we de elektronica van uw auto. Niet alleen uw auto krijgt de liefde en aandacht die hij verdient, ook aan u hebben we gedacht. We hebben warme chocomel, erwtensoep en na afloop krijgt u ook nog een ijskrabber van ons cadeau. Zet dus 11 en 12 november in uw agenda en kom gezellig langs op de Vlambloem 1 in Rotterdam of de Exportweg 1 in Delfgauw. We zijn geopend van 08:00-18:00 op 11 november en van 10:00-17:00 op 12 november. Tot dan!

Wintercheck Spiering Pluym

Niet alleen de wintercheck is een van onze acties die we de komende tijd gaan houden. Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen bij Spiering & Pluym volgt u ons op de verschillende sociale-mediakanalen. Om ons te volgen op Instagram klikt u hier, voor TikTok klikt u hier en voor Facebook klikt u hier.

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!