De gratis wintercheck bij Spiering & Pluym was een groot succes

De gratis wintercheck bij Spiering & Pluym was een groot succes

Een kleine week geleden hielden we bij Spiering & Pluym een gratis wintercheck. In totaal werden er meer dan 125 auto’s gecontroleerd op verschillende punten. Al onze klanten gaan met een glimlach de winter in en hoeven zich geen zorgen te maken over enige gebreken. Mocht u ook onbezorgd de winter in willen bent u van harte welkom voor een wintercheck op de Vlambloem 1 te Rotterdam of Exportweg 1 in Delfgauw.

Tijdens onze wintercheck lopen we uw voertuig na op op verschillende punten. Zo controleren we de vloeistoffen, de airco en verwarming, de verlichting, de elektronica en een zichtcheck. Nu het kouder wordt is het extra belangrijk om jouw voertuig in optimale conditie te houden. Bij Spiering & Pluym ben je dan ook aan het juiste adres.

De wintercheck bij Spiering en Pluym

Op 11 en 12 november was het op onze beide filialen gezellig druk. We deelden erwtensoep, warme chocomel en een gratis ijskrabbers uit. Verschillende proefritjes en afspraken voor een kleine en grote onderhoudsbeurt werden gemaakt. We willen dan ook iedereen die aanwezig was hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid en vertrouwen in ons mooie autobedrijf. Onze jongens van de werkplaats constateerden vrij weinig problemen en de probleempjes die er wel waren wilden we graag oplossen voor de klant. In de werkplaats wordt jouw auto dan ook behandeld alsof het die van ons is. In de fotocollage hieronder geven we een kleine impressie van onze wintercheck.

https://www.instagram.com/p/Ck3sNsiMDqy/
Uitgerust de winter in

Een auto is anno 2022 onmisbaar geworden. We gebruiken hem om naar werk te reizen, de boodschappen te doen en natuurlijk in de vrije tijd. Een auto heeft natuurlijk wel liefde en aandacht nodig, zo is het belangrijk dat alle vloeistoffen bijgevuld zijn, je goed door ruiten kunt kijken als het vriest en de auto goed in de wax zet zodat je geen last hebt van corossie in het nattere en koude weer. Wij hebben voor deze punten dan ook een speciale aanbieding. We verkopen een speciale winterkit van het Duitse merk SONAX met een ruitontdooier, ruitenvloeistof en slotontdooier voor (€ 17,95) en een speciale poetsspons van Waxoyl (€ 54,95). We geven er een gratis ijskrabber bij, dus kom gerust langs voor deze mooie producten.

wintercheck spiering pluym

Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen bij Spiering & Pluym volg je ons op de verschillende sociale-mediakanalen. Om ons te volgen op Instagram klik je hier, voor TikTok klik je hier en voor Facebook klik je hier.

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!