Volvo

Autobedrijf Spiering en Pluym: specialist voor onderhoud, reparatie en occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf dat onderhoud & occasions aanbiedt van het merk Volvo? Wij zijn uw vertrouwde partner als het gaat om het onderhoud, de reparatie en verkoop van occasions van het merk Volvo. 

U kunt rekenen op hoogwaardige en klantgerichte service. Als Carprof garage en 50+ jarig lid van de BOVAG weten we zeker dat we garant staan voor de zekerheid van uw Volvo.

Volvo Occasions Rotterdam & Zuid-Holland
Garage Rotterdam, Delft & Zuid-Holland

Onderhoud en reparatie van uw Volvo

Onze monteurs maken gebruik van de nieuwste apparatuur, zodat ze precies weten wat ze moeten doen om uw Renault in optimale conditie te brengen. Met een breed aanbod aan diensten en onderdelen tot onze beschikking, kunt u erop vertrouwen dat we alle benodigde middelen in huis hebben voor degelijk onderhoud van uw Volvo. Of het nu gaat om het vervangen van banden of het spoelen / flushen van uw automatische transmissie, u bent van harte welkom bij ons.

Bij Autobedrijf Spiering en Pluym concentreren wij ons om alleen het beste onderhoud en reparaties voor uw Volvo te bieden. We begrijpen dat het behoud van de betrouwbaarheid van uw auto essentieel is

Verkoop van tweedehands Volvo's

Als de auto niet door inruil is verkregen kunt u er met 90% zekerheid vanuit gaan dat de Volvo die u op het oog heeft bij Autobedrijf Spiering en Pluym slechts maar één vorige eigenaar heeft gehad. Alle auto’s worden bij binnenkomst optisch en technisch (op 40 punten) gecheckt, kunnen we u de gewenste Volvo met een gerust hart verkopen.

Ons team van ervaren verkoopadviseurs staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte Volvo die aan uw wensen en budget voldoet. Wij streven ernaar om uw aankoopervaring soepel en plezierig te laten verlopen.

Volvo Dealer Rotterdam & Zuid-Holland

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. 

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam, dealer in alle merken.

Spiering en Pluym

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!