Volkswagen

Volkswagen occasions en service bij Spiering en Pluym

Wij van Spiering & Pluym begrijpen de wensen van onze klanten en hebben we geleerd uit jarenlange ervaring dat vertrouwen de sleutelfactor is. Daarom leggen we bij ons bedrijf de focus op het vertrouwde gevoel bieden van juiste service bij onderhoud en verkoop van Volkswagen.

Met ons ruime aanbod aan gebruikte auto’s (500+) en ons specialisme in het onderhouden van elk merk auto zorgen wij ervoor dat uw Volkswagen in topconditie blijft en dat u zorgeloos kunt genieten van uw rijervaring.

Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland APK
Volkswagen dealer Rotterdam & Zuid-Holland

Onderhoud, schadeherstel en reparatie van uw Volkswagen

Bij Autobedrijf Spiering en Pluym concentreren we ons op het onderhoud, schadeherstel en reparatie van je auto. Onze deskundige monteurs zijn speciaal opgeleid om onderhoud uit te voeren aan Volkswagen en beschikken over de nieuwste technologieën en diagnoseapparatuur. 

Of het nu gaat om een reguliere onderhoudsbeurt, schadeherstel of een reparatie, wij staan klaar om uw Volkswagen weer in optimale staat te brengen. We gebruiken de juiste onderdelen, optioneel van Volkswagen zelf, om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw voertuig te waarborgen.

Verkoop van tweedehands Volkswagens

Bent u op zoek naar een gebruikte Volkswagen? Autobedrijf Spiering en Pluym biedt een ruim assortiment aan gebruikte auto’s van verschillende merken, modellen en bouwjaren. Alle auto’s worden bij binnenkomst optisch en technisch (op 40 punten) gecheckt, kunnen we u de gewenste Volkswagen met een gerust hart verkopen.

Onze verkopers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Informeer bij hen naar alle Volkswagen modellen of druk op de onderstaande knop om al ons aanbod gebruikte VW’s te zien.

Volkswagen occasions dealer Rotterdam & Zuid-Holland

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. Vind ons op algemene pagina’s

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam, dealer in alle merken.

Spiering & Pluym autodealer Zuid-Holland

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!