Toyota

Uw Toyota-specialist voor onderhoud, reparatie en occasions

Elke eigenaar van een Toyota wil ervoor zorgen dat zijn/haar auto goed onderhouden wordt. Als u op zoek bent naar een tweedehands Toyota, is het belangrijk dat u zekerheid heeft over de goede staat van de auto en dat u erop kunt vertrouwen dat deze nog vele jaren meegaat. Bij Spiering & Pluym begrijpen we de wensen van onze klanten en hebben we geleerd uit jarenlange ervaring dat vertrouwen de sleutelfactor is. Daarom leggen we bij ons bedrijf de focus op het bieden van vertrouwen in uw auto.

U kunt rekenen op hoogwaardige en klantgerichte service. Als voormalig dealer van Toyota, Carprof garage en 50+ jarig lid van de BOVAG weten we zeker dat we garant staan voor de zekerheid van uw Toyota.

Spiering & Pluym autodealer Vlambloem 1 occasions, onderhoud en service alle merken

Onderhoud en reparatie van uw Toyota

Onze deskundige monteurs zijn speciaal opgeleid om te werken met Toyota en beschikken over de nieuwste technologieën en diagnoseapparatuur. Of het nu gaat om een reguliere onderhoudsbeurt of een reparatie, wij staan klaar om uw voertuig weer in optimale staat te brengen. We gebruiken de juiste onderdelen, optioneel van Toyota zelf, om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw voertuig te waarborgen.

Met voldoende kennis en kunde in huis weten wij hoe we uw Toyota tot een van de betrouwbaarste auto’s in de wereld kunnen houden. Als voormalig dealer van Toyota hebben we de kennis en kunde in huis om deze beloftes na te komen.

Verkoop van Toyota occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion? Autobedrijf Spiering en Pluym biedt een ruim assortiment aan gebruikte Toyota’s van verschillende modellen en bouwjaren. Elke occasion in onze voorraad is zorgvuldig geselecteerd en ondergaat een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat u een kwalitatief hoogwaardige auto koopt. Staat uw model er niet tussen? Plaats dan een zoekopdracht.

Onze verkopers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. U kunt bij hen terecht voor informatie over alle Toyota-modellen, of u kunt op de onderstaande knop drukken om ons volledige aanbod van gebruikte auto’s te bekijken.

Toyota Occasions Rotterdam en Zuid-Holland

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. 

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam, dealer in alle merken.

Toyota Occasions Rotterdam & Zuid-Holland

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!