Toyota Yaris Cross belichaamt de bouwkwaliteit van de Japanse autobouwer

Toyota Yaris Cross belichaamt de bouwkwaliteit van de Japanse autobouwer

Toyota Yaris Cross belichaamt

Na vele jaren uitsluitend Toyota verkocht te hebben zijn we overgestapt op de verkoop van meerdere automerken, maar het Japanse merk is nog steeds onze favoriet. We hebben dan ook meerdere gloednieuwe Toyota Yaris Cross modellen ingekocht die in januari binnenkomen. We willen onze klanten echter niet te lang laten wachten dus hebben we alvast een model laten leveren om te inspecteren en proef te rijden.

Toyota maakt al sinds 1926 oerdegelijke en aantrekkelijke auto’s. Het is dan ook niet voor niks dat het merk al jaren goed verkoopt en mensen die een Toyota rijden nooit meer anders willen. Wij snappen dat volledig en daarom hebben we een grote voorraad occasions van het Japanse merk. Naast deze nieuwe Toyota Yaris Cross ben je bij Spiering & Pluym ook aan het juiste adres voor andere modellen van Toyota.

Krachtige cross-over SUV

De Toyota Yaris Cross is uitgerust met een 1.5-liter benzinemotor en elektrische aandrijving. Samen vormen de krachtbronnen een zuinig hybride-blok met 171 paardenkrachten en 261 Newtonmeter koppel. De topsnelheid van de auto is 170 km/u en op de 100 km/u zit je binnen 11 seconden. De auto is niet alleen krachtig, maar ook erg zuinig. Het gemiddelde verbruik is volgens Toyota 1 liter benzine op 20 kilometer. Wij verwachten echter dat de auto op grotere afstanden, op cruise control, nog zuiniger is. De auto is verder voorzien van vele veiligheidssystemen zoals lane assist, speed assistant en Autonomous Emergency Braking. Deze veiligheidssystemen zorgen ervoor dat jij elke bestemming veilig bereikt.

Styling Toyota Yaris Cross

Naast het zuinige en krachtige motorblok is de auto ook nog eens erg goed gestyled. Op onze showroom in Rotterdam trekt de auto dan ook erg veel bekijks. De auto is voorzien van lichtmetalen velgen, sportief gestylede bumpers, meegespoten spiegels en handgrepen en ledverlichting. De auto is gestyled in de huidige tijdgeest en doet qua luxe en uitstraling niet onder voor zijn duurdere occasions van Europese makelij. We nodigen je dan ook graag uit om de Japanse krachtpatser zelf te komen inspecteren.

Rijk uitgeruste Toyota

Naast het goed gelukte exterieur is ook het interieur erg goed ontworpen. De auto heeft heerlijke stoelen en door zijn leuke vorming is de auto erg overzichtelijk. Naast het rijcomfort is de auto ook erg luxe. De Yaris Cross heeft een 7-inch touchscreen met Apple- of Android-carplay, plasma dashboard, sportmodus, goed stereosysteem, keyless-go en meer dan genoeg opbergruimte. Kom in januari langs op een van onze filialen om de auto zelf te komen ervaren. De Toyota Yaris Cross is een duizendpoot die op elk valk een ruime voldoende scoort!

Impressie

Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen bij Spiering & Pluym volg je ons op de verschillende sociale-mediakanalen. Om ons te volgen op Instagram klik je hier, voor TikTok klik je hier en voor Facebook klik je hier.

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!