Spiering & Pluym nog altijd de Toyota specialist van Zuid-Holland

Spiering & Pluym nog altijd de Toyota specialist van Zuid-Holland

Toyota Delft

Sinds 2016 zijn wij geen exclusieve Toyota-dealer meer, maar daarentegen weten we nog steeds de hoed en de rand van dit Japanse merk en helpen we u nog steeds graag aan een mooie Toyota. Ons klantenbestand is net als ons groot fan van Toyota en daarom proberen wij de beste occasions binnen te halen van dit merk. Al onze Toyota’s zijn goed onderhouden en worden afgeleverd in concoursstaat. Het is dan ook niet voor niks dat we onszelf nog steeds de Toyota specialist van Zuid-Holland mogen noemen.

Toyota is al jaren een merk dat blijft innoveren en zichzelf steeds weer opnieuw uitvindt. De Japanse bouwers weten wat de automobilist wil en mede daarom zijn ze zo succesvol. Een Toyota rij je dan ook niet voor even, maar voor het leven. We helpen dan ook iedereen die op zoek is naar een mooie Toyota aan een betrouwbaar exemplaar en voor onderhoud staan onze vakmensen sinds 1958 al voor u klaar.

https://www.instagram.com/p/CkRESkQs79J/
Toyota onderhoud

Als Toyota specialist weten we precies wat er nodig is om uw trouwe Japanner in perfecte staat te houden. We sleutelen al een lange tijd aan de Japanse bolides en durven dan ook te zeggen dat Spiering en Pluym hét adres is voor onderhoud en reparatie van dit merk. Onze vakmensen blijven zich bijscholen en zijn op de hoogte van de nieuwe innovaties en technieken die worden toegepast in de autowereld. De materialen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en we behandelen uw Toyota dan ook alsof hij van onszelf is. Mocht uw Toyota dus een onderhoudsbeurt, reparatie of hoogwaardige APK nodig hebben, kom gerust langs op de Vlambloem 1 te Rotterdam of de Exportweg 1 in Delfgauw.

Toyota occasions

Als u online op zoek gaat naar een mooie Toyota zult u er vast wat tegen komen, maar een betrouwbare vinden is een tweede. Bij ons mooie autobedrijf bent u verzekerd van beiden. We helpen u dan ook graag meezoeken naar de Toyota die het best bij u past. Zo kunt u kiezen voor een Aygo, RAV4, Yaris, Yaris Cross, Auris, CH-R en nog vele andere modellen die zich stuk voor stuk in goede staat bevinden. Al onze Toyota’s worden voor aflevering professioneel gepoetst en nauwkeurig nagelopen. Kom gerust langs voor een proefrit in een van onze prachtige occasions om de kracht van het Japanse merk zelf te ervaren!

Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen bij Spiering & Pluym volg je ons op de verschillende sociale-mediakanalen. Om ons te volgen op Instagram klik je hier, voor TikTok klik je hier en voor Facebook klik je hier.

Toyota Specialist
Ontwerp-zonder-titel

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!