5 redenen om voor een Toyota Aygo te kiezen bij Spiering & Pluym

5 redenen om voor een Toyota Aygo te kiezen bij Spiering & Pluym

De Toyota Aygo is al een tijdje op de weg en een van de best verkopende modellen van het Japanse bedrijf en dat is natuurlijk niet voor niets. De vernieuwde Toyota Aygo is een rijk uitgeruste hatchback die voorzien is van onder andere Apple-Carplay, cruise control en achteruitrijcamera. Op beide filiale hebben we verschillende modellen staan waar je graag in laten proefrijden.

De Toyota Aygo ziet er niet alleen leuk uit. De auto is tegenwoordig luxe en zijn kleine krachtbron maken hem financieel ook erg aantrekkelijk om te rijden. De Aygo is anno 2022 een van de betere hatchbacks om te rijden en we leggen je even uit waarom.

#1: Goed gestylede hatchback

De Toyota Aygo is onder andere voorzien van ledverlichting, strak gestroomlijnde bumpers en sommige modellen hebben een panoramadak. De auto oogt fris en modern, waardoor je de komende tien jaar zeker niet achterblijft op de huidige styling van auto’s die op de weg worden gezet. De Aygo is zowel binnen als buiten een parel van een wagen die je graag eens gereden wil hebben.

#2: Moderne techniek in het interieur

Waar de wat oudere Aygo nog wat saai vanbinnen was, is de nieuwe Aygo dit zeker niet. De mogelijkheden van de Aygo zijn eindeloos. De x-play heeft standaard al airco, elektrische ramen en een goed stereosysteem. Kies je voor de x-first, dan ben je voorzien van Apple- of Android-Carplay, een luxe multimediasysteem en multifunctioneel stuurwiel. Je hebt natuurlijk ook nog de meest luxe modellen die voorzien zijn van een open dak.

#3: Zuinig rijden doe je in een Toyota Aygo

Financieel gezien is de Toyota Aygo een erg aantrekkelijke auto om te rijden. De wegenbelasting is laag, de auto verbruikt weinig benzine en ook in de verzekering is hij goed betaalbaar. In tijden dat euro 95 beter 95 euro kan heten is het dan ook een uitstekende keuze voor diegene die op de kleintjes willen letten.

#4: Veiligheid staat bij Toyota hoog in het vaandel

Toyota ontwikkelde voor de nieuwe serie Aygo’s maar liefst zes nieuwe veiligheidssystemen. Het Lane Departure Alert systeem zorgt voor een waarschuwing als je zonder richting of onbedoeld de rijbaan verlaat. Het Pre-collision System registreert tijdig andere voertuigen en obstakels om een eventuele aanrijding te voorkomen. Niet voor niets dat al zoveel mensen jou al voor gingen om een Aygo aan te schaffen bij Spiering & Pluym.

#5: Occasion van het jaar 2020

De Toyota Aygo is door het onafhankelijke vakblad Automobiel Management uitgeroepen tot Occasion van het Jaar 2020. De 9-koppige vakjury koos de Aygo op basis van criteria die een afspiegeling zijn van waar consumenten online naar zoeken en welke occasion ze uiteindelijk aanschaffen. Hierbij wordt gekeken naar twaalf verschillende criteria met data van Marktplaats.nl, Macadam Nederland en VWE Automotive. Uit data van de drie hierboven genoemde gerenommeerde partijen blijkt dat criteria als imago, beleving en garantie/zekerheid voor consumenten van doorslaggevende waarde zijn voor de daadwerkelijke aankoop van een occasion. De Aygo kwam hier als beste uit. Kom dan ook gerust een van onze Aygo’s proefrijden in Rotterdam of Delfgauw.

Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen bij Spiering & Pluym volg je ons op de verschillende sociale-mediakanalen. Om ons te volgen op Instagram klik je hier, voor TikTok klik je hier en voor Facebook klik je hier.

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!