Spiering & Pluym wordt partner van Diergaarde Blijdorp en geeft tickets weg

Spiering & Pluym wordt partner van Diergaarde Blijdorp en geeft tickets weg

ontwerp-zonder

Als Rotterdamse ondernemer willen we graag wat terug doen voor stad waar we gevestigd zitten en Diergaarde Blijdorp leek ons dan ook een mooie organisatie om te steunen. Onze steun draagt bij aan het welzijn van dieren in Blijdorp en natuurbehoudprojecten. Ons bedrijf adopteert op papier de zogenaamde poolvos en die keuze maken we niet voor niks.

Blijdorp is al jaren een begrip in Nederland en werd al meerdere malen uitgeroepen tot de beste dierentuin van de Benelux. De dierentuin kan na een coronapandemie en financieel moeilijke periode dan ook wel wat extra hulp gebruiken en als Spiering & Pluym zijn we dan ook super trots dat we Blijdorp op deze manier een dienst kunnen bewijzen.

Onze poolvos

Het zou natuurlijk gek zijn om een echte poolvos te adopteren. Onze showrooms zijn natuurlijk schoon en goed uitgerust, maar niet de juiste habitat voor het elegante dier. De reden dat wij hebben gekozen voor de poolvos is niet willekeurig. De poolvos heeft verschillende eigenschappen die perfect aansluiten bij de visie van ons mooie autobedrijf. De poolvos is opportunistisch, behulpzaam en ijdel. Deze drie eigenschappen reflecteren terug naar verschillende mechanismen in ons eigen bedrijf. We willen elke klant altijd de beste deal geven en goed helpen. Een proefrit, lang gesprek over een bepaalde occasion of service na aankoop is geen probleem. Ons autobedrijf wil alleen maar goed onderhouden en schadevrije occasions verkopen. Onze inkoper kijkt dan ook altijd de auto volledig na voor hij bij ons in de showroom belandt en van u wordt.

Spiering & Pluym geeft tickets voor Blijdorp

Onze partner geeft ons natuurlijk ook enkele privileges, maar die delen we graag met jullie. We mogen vier entreetickets weggeven voor de Diergaarde. Om kans te maken op deze tickets doorloop je de volgende stappen:

  • Volg ons op Instagram of Facebook: @spieringpluym / Spiering en Pluym
  • Deel onze Instagram / Facebook reel of bericht van ons partnerschap in jouw Instagram- of Facebookverhaal
  • Tag de drie personen die jij mee wilt nemen naar Blijdorp
  • De uitslag wordt bekend gemaakt op zaterdag 18 maart 2023

Hoe meer van jouw vrienden, familie of collega’s ons taggen hoe meer kans je maakt op die vier tickets voor de mooiste dierentuin van Nederland. Wie weet sta jij binnenkort wel op de foto met onze poolvos!

Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen bij Spiering & Pluym volg je ons op de verschillende social-mediakanalen. Om ons te volgen op Instagram klik je hier, voor TikTok klik je hier en voor Facebook klik je hier.

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!