Seat

SEAT Service en occasions bij Spiering en Pluym

Bij Spiering & Pluym begrijpen we dat elke Seat-eigenaar ervoor wil zorgen dat zijn/haar auto goed onderhouden wordt. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands Seat of uw huidige Seat wilt laten onderhouden, het is van groot belang dat u zekerheid heeft over de goede staat van de auto en dat u erop kunt vertrouwen dat deze nog vele jaren meegaat.

Bij ons bedrijf staat vertrouwen centraal, en we hebben dit in de loop van vele jaren geleerd uit onze ervaring. We begrijpen de wensen van onze klanten en richten ons op het bieden van dat vertrouwen in uw Seat. U kunt dan ook rekenen op hoogwaardige en klantgerichte service bij ons. Als erkende Carprof-garage en trots lid van BOVAG, staan we garant voor de betrouwbaarheid en zekerheid van uw Seat.

Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland
Auto Garage en reparatie Rotterdam & Zuid-Holland

Onderhoud en reparatie van uw Seat

We begrijpen dat het behoud van de betrouwbaarheid van uw auto van essentieel belang is. Onze monteurs werken met de nieuwste apparatuur, waardoor ze precies weten wat ze moeten doen om uw Seat in optimale conditie te brengen. Met ons uitgebreide scala aan diensten en onderdelen, kunt u erop vertrouwen dat we over alle nodige middelen beschikken voor een grondig onderhoud van uw Seat.

Of u nu nieuwe banden nodig heeft of de transmissie moet laten spoelen, u bent van harte welkom bij ons. We staan klaar om u van dienst te zijn.

Verkoop van Seat occasions

Onze inkopers uitsluitend gebruik van de meest betrouwbare kanalen om auto’s in te kopen. Als de auto niet via een inruil is verkregen, kunt u er met een zekerheid van 90% van uitgaan dat de Seat waar u naar kijkt slechts één vorige eigenaar heeft gehad. Bij binnenkomst ondergaan alle auto’s een grondige inspectie op zowel optisch als technisch gebied, waarbij 40 punten worden gecontroleerd. Op basis hiervan kunnen we u met een gerust hart de gewenste Seat verkopen.

Onze verkopers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. U kunt bij hen terecht voor informatie over alle Seat-modellen of u kunt op de onderstaande knop drukken om ons volledige aanbod van gebruikte Seat’s te bekijken.

Seat / Cupra Leon Dealer Rotterdam, Delft & Zuid-Holland

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. 

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam, dealer in alle merken.

Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!