3 redenen waarom de Renault ZOE een geweldige elektrische hatchback is

3 redenen waarom de Renault ZOE een geweldige elektrische hatchback is

redenen waarom

Anno 2022 kijken we steeds vaker naar elektrische of hybride auto’s. De auto’s zijn milieuvriendelijker, fiscaal aantrekkelijker en je hebt minder onderhoud. Er zijn al veel verschillende modellen op de markt, maar de juiste keuze maken kan soms best moeilijk zijn. De Renault ZOE is in ieder geval een geschikte keuze in elke omstandigheid en in dit artikel lees je waarom.

De Franse hatchback deed zijn eerste intrede in 2019 en is sindsdien niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De Française heeft een leuke uitstraling en samen met het luxe interieur en goed gestylede exterieur is het, in onze ogen, een van de aantrekkelijkste elektrische auto’s op de huidige automarkt. Wij hebben meerdere modellen op beide filialen staan die je zelf mag ervaren, dus kom gerust langs voor een proefrit.

#1: de Renault ZOE is een krachtig en zuinig beestje

De Renault ZOE modellen die wij te koop hebben staan zijn veelal voorzien van de R135 motor die maar liefst 135 paardenkrachten en 245 Newtonmeter koppel levert. De andere motor, genaamd R110, levert 108 paardenkrachten en 225 Newtonmeter koppel. Beide motoren zijn dus geschikt voor elke gelegenheid. De accu van beide motoren levert gemiddeld een actieradius van 300 kilometer. Even ter vergelijking, dat is van hier naar Dortmund zonder op te hoeven laden. De auto is niet alleen vlot, maar ook zuinig. De accu laden van een Renault ZOE naar 80% duurt op het Fastned ongeveer 60 minuten.

https://www.instagram.com/p/Clav4CUjfu4/
#2: de Renault ZOE is luxe uitgerust

Waar de auto’s die bij het Volkswagen-concern vandaan komen soms standaard wel eens erg kaal zijn uitgerust is dat bij de Renault ZOE niet het geval. De Franse schoonheid is standaard onder meer voorzien van een multifunctioneel stuurwiel, digitaal dashboard, een draadloze oplader in het middenconsole, een interieur gemaakt van gerecycled materiaal en een multimediasysteem met touchscreen. Onze modellen hebben nog andere opties waaronder verlichte dorpellijsten, 17-inch lichtmetalen velgen en/of dubbele laadvloer. Al met al een erg complete auto.

#3: de Renault ZOE is een betaalbare elektrische auto

De nieuwprijs van de Française is niet goedkoop, maar onze occasions die bijna nieuw zijn kunnen we gelukkig wel scherp prijzen. De auto is vrijgesteld van wegenbelasting en ondanks de hoge stroomprijzen is het rijden op elektriciteit vele malen goedkoper dan rijden op fossiele brandstoffen. Een ander mooi voordeel aan de hatchback is dat hij voorlopig nog erg waardevast is en je er weinig op verliest wanneer je hem weer wil verkopen. Wij kopen deze duizendpoot dan ook graag terug in de toekomst. We zien je graag langskomen voor een proefrit.

Fotocollage Renault ZOE

Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen bij Spiering & Pluym volg je ons op de verschillende sociale-mediakanalen. Om ons te volgen op Instagram klik je hier, voor TikTok klik je hier en voor Facebook klik je hier.

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!