Spiering & Pluym levert occasions op aanvraag

Spiering & Pluym levert occasions op aanvraag

Occasions Delft

De automarkt is anno 2022 erg overspannen en dat kan bij de aanschaf van een nieuwe auto voor nog al wat problemen zorgen. De auto wordt bijvoorbeeld niet geleverd met de gewenste opties of u moet erg lang wachten tot u de sleutels van uw nieuwe vierwieler in ontvangst mag nemen. We nemen deze problemen weg en als uw een eisenpakket voor ons heeft kijken we in ons grote netwerk of we uw wensen kunnen vervullen. De occasions van Spiering & Pluym zijn altijd goed voorzien.

Bij Spiering en Pluym leveren we occasions uit recente bouwjaren en daarbij zorgen we er ook voor dat u de auto binnen een week op uw oprit hebt staan. We willen graag wat extra doen voor onze klanten, helemaal nu het extra moeilijk is om een auto naar specifieke wensen ‘nieuw’ aan te schaffen.

Uw wens is onze missie

Tijdens onze zoektocht naar de beste occasions zijn we al op menig adres geweest, zowel in binnen- als buitenland. Door dit grote netwerk kunnen we altijd een auto vinden die volledig aan uw wensen voldoet. Het grote voordeel om een occasion aan te schaffen in plaats van een nieuwe auto is dat we scherper geprijsd zijn en ook nog eens beter kunnen voorzien in uw wensenpakket. We doen dan ook graag wat extra voor onze klanten en weten hoe belangrijk het is om een goede auto te hebben die volledig naar wens is. In de onderstaande TikTok-video nemen we je mee op een van onze tripjes naar het buitenland om zo’n prachtige occasion te scoren.

@spiering_pluym

• Even een bezoekje brengen aan onze zuiderburen voor een hele dikke occasion ⭐️ • Volg ons ook op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven! 🏁🚗 • #fyp #fy #trending #nederland #autobedrijf #dutch #voorjoupagina #voorjouwpagina #foryourpage #mercedes #mercedesbenz #cartok #carvideos #autotok #cklasse

♬ origineel geluid – Autobedrijf Spiering & Pluym
Occasionvoorraad Spiering & Pluym

We kunnen natuurlijk speciaal op zoek gaan naar een auto, maar op beide filialen hebben we genoeg auto’s staan die rijk uitgerust zijn en misschien al uw wensen al in vervulling laten gaan. De occasions van Spiering & Pluym zijn van een recent bouwjaar en goed onderhouden. Voor ons volledige aanbod klik je hier.

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!