Fiat Occasions

Occasions en service bij Spiering en Pluym - Fiat

Ontdek het assortiment van de Italiaanse auto-fabrikant Fiat. Van stadsauto’s tot familiewagens, Fiat combineert design met efficiëntie en technologie. Browse modellen en boek een testrit online.

Met ons ruime aanbod aan gebruikte auto’s (500+) en ons specialisme in het onderhouden van elk merk auto zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft en dat u zorgeloos kunt genieten van uw rijervaring.

Fiat 500, Fiat 500 gebruikt, Fiat 500 service
Filteren 0 resultaten

Prijs

Brandstof

Bouwjaar

Kilometerstand

Transmissie

Carrosserie

De 0 mooiste fiat’s bij Spiering en Pluym

Bij Spiering en Pluym maken we er een topsport van: het inkopen van alleen de allermooiste en allerbeste fiat’s! En dat doen we dagelijks. Door bij de inkoop selectief te werk te gaan, bieden we je uitsluitend auto’s van de beste kwaliteit. Stuk voor stuk unieke fiat occasions met uitgebreide specificaties en een lage kilometerstand.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. Vind ons op Hofmanautomotive

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym, dealer in alle merken.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!