Hybride/ EV accu check

Hybride Batterij Check bij Spiering & Pluym

Welkom bij Spiering & Pluym, uw betrouwbare partner voor hybride en elektrische auto’s. Bent u bezorgd over de gezondheid van de accu van uw hybride of elektrische auto ? Wilt u zekerheid over de prestaties en efficiëntie van uw voertuig? Bij Spiering & Pluym bieden wij gespecialiseerde hybride en elektrische auto accu checks, waarmee u met een gerust hart de weg op kunt.

Waarom een EV of Hybride Accu Check?

Maximaliseer de Prestaties

Een regelmatige batterij check is essentieel om de prestaties van uw hybride of elektrische auto te maximaliseren. Bij Spiering & Pluym hebben we de nieuwste technologie en expertise in huis om de gezondheid van uw accu nauwkeurig te beoordelen.

Verleng de Levensduur

Een grondige accu check kan de levensduur van de accu van uw EV of Hybride auto verlengen. Onze gekwalificeerde monteurs identificeren potentiële problemen vroegtijdig en zorgen ervoor dat uw accu optimaal blijft functioneren.

Optimaliseer de Efficiëntie

Een goed functionerende accu draagt bij aan de algehele efficiëntie van uw hybride of elektrische voertuig. Met onze accu check zorgen we ervoor dat u bijtijds aanpassingen of vervanging kunt laten uitvoeren zodat uw auto efficiënt blijft werken.

Onze EV/ Hybride Accu Check

Diagnostische Tests

Onze geavanceerde diagnostische tests evalueren de status van uw hybride of EV Accu. We controleren op capaciteit, laadsnelheid en algemene prestaties. Onze moderne werkplaats is uitgerust met de nieuwste technologie, waardoor wij efficiënt en nauwkeurig batterij checks kunnen uitvoeren.

Probleemanalyse

Als we tijdens de batterij check potentiële problemen ontdekken, bieden we gedetailleerde analyses en aanbevelingen om eventuele zorgen aan te pakken.

Reparatie
waar mogelijk kunnen we uw auto weer terugbrengen in topconditie. Zo voeren we in ieder geval voor Honda en Toyota vervangingen aan van het accupakket. Voor andere merken kan het vervangen van cel genoeg zijn. 
occasion dealer rotterdam & zuid-holland

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Waarom Kiezen voor Spiering & Pluym?

Spiering & Pluym autodealer Vlambloem 1 occasions, onderhoud en service alle merken

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!