Een goede bedrijfsbus koop je bij Spiering & Pluym

Een goede bedrijfsbus koop je bij Spiering & Pluym

Als je veel spullen moet vervoeren en vaak op de weg bent als ondernemer is een goede bedrijfsbus van groot belang. Bij Spiering & Pluym ben je dan ook aan het juiste adres voor een goed onderhouden en betrouwbare bedrijfsbus van een recent bouwjaar. Check vooral onze website voor onze huidige voorraad van bedrijfsbussen.

Op onze beide filialen hebben we een hoop verschillende merken bedrijfsbussen staan. We hebben meerdere Ford Transit modellen, maar ook voor een leuke Caddy bent u bij ons van harte welkom. De bussen zijn allen van een recent bouwjaar en hebben veelal een lage kilometerstand. We verkopen niet alleen bedrijfsbussen, we hebben ze ook in onderhoud. Mocht er een reparatie, onderhoudsbeurt of APK nodig zijn bent u bij onze vakmensen ook aan het juiste adres.

https://www.instagram.com/p/Cj8JBvpqJcS/
Bedrijfsbus leasen bij Spiering & Pluym

Als je een auto wilt leasen in regio Delft en Rotterdam, heb je bij ons de keuze tussen een zakelijke of private lease. Wij hebben voor iedereen het juiste voertuig. Om ervoor te zorgen dat je een juiste beslissing maakt, bieden we je persoonlijk advies. Elke leasevariant is namelijk verschillend van elkaar. Omdat je een verplichting aangaat voor een langere termijn, willen we wel dat je de hele looptijd tevreden blijft met een zakelijke of private lease. Om het makkelijker te maken, hebben we een opsomming gemaakt van alle vormen van het leasen van een auto die je bij ons afsluit:

  • Private Lease
  • Operational Lease
  • Financial Lease
  • Eigendomslease

Een bedrijfsbus wordt vaak gekocht op financial lease, maar voor de verschillende mogelijkheden nodigen we je graag uit op een van onze filialen. Onder het genot van een bakje koffie of thee bespreken we de mogelijkheden die er zijn en wat we kunnen betekenen.

Vergeet ons ook vooral niet te volgen op social media om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen bij spiering & Pluym.

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!