Dynamisch rijplezier vindt je bij Spiering & Pluym

Dynamisch rijplezier vindt je bij Spiering & Pluym

Dynamisch rijplezier

Een nieuwe auto kiezen kan soms moeilijk zijn, maar als je op een van onze filialen langskomt weten we zeker dat je slaagt. Onze occasions zijn allemaal goed onderhouden, hebben een lage kilometerstand en komen uit een recent bouwjaar. Spiering & Pluym biedt daarom voor ieder wat wils en dezelfde service als merkdealers.

De auto’s die op onze filialen zijn altijd gepoetst en zorgvuldig gereinigd. We willen natuurlijk niet dat je de spullen van de vorige eigenaar terugvindt of in een smoezelige occasion stapt. Service aan de klant is dan ook de belangrijkste eis aan onszelf. Het is dan ook niet voor niks dat we dit jaar al bij een hoop mensen een lacht op het gezicht hebben getoverd.

De krachtige occasions van Spiering & Pluym

Velen kennen ons natuurlijk als ex Toyota-dealer of hybride-specialist, maar ook voor een sportieve auto staan we voor u klaar. In ons brede assortiment hebben we verschillende hot-hatchbacks, sportieve tweezitters en krachtige gezinsauto’s. De topmodellen die op dit moment in onze showrooms staan zijn: de Volkswagen Polo GTI, de Cupra Ateca en de Porsche 911 Turbo. We nodigen je dan ook graag uit om een proefrit te maken in een van deze bolides, graag wel even bellen vooraf. Mocht er op onze website niets voor u bij staan, kunnen we natuurlijk ook altijd een occasion op verzoek leveren.

https://www.instagram.com/p/CkYGSUzsTql/
De plug-in hybrides van Spiering & Pluym

We noemen onszelf natuurlijk niet voor niks de hybride specialist van Zuid-Holland. We hebben verschillende hybride-modellen staan. Onze professionals kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten hybrides en waarom het gunstig is om een hybride-model te rijden anno 2022. Sommige plug-in hybrides bieden ongekende rijplezier en daarom hebben wij ook meerdere modellen van bepaalde merken en modellen staan. De Audi A3 e-tron, de Volkswagen Golf GTE en de Kia Niro hebben we zelf uitvoerig getest voordat we ze in onze showrooms plaatste. Deze auto’s doen alles zoals het boekje suggereert en zijn daarom ook favoriet bij mensen die komen kijken voor een PHEV.

https://www.instagram.com/p/Ck6DgroMGVb/
De zuinige occasions van Spiering & Pluym

In deze dure tijden is het verstandig om wat meer op de kleintjes te letten en Spiering & Pluym helpt hier graag bij. Onze occasions zijn bijna allemaal van een recent bouwjaar en als het geen hybride-auto is hebben we gekozen voor occasions met een kleinere motor. Deze kleinere motoren zijn in het onderhoud, verbruik en aanschafkosten voordeliger dan auto’s met meer motorinhoud. De Seat Ateca 1.0 TSI of Volkswagen T-Cross 1.0 TSI zijn twee perfecte voorbeelden van dit soort auto’s. Wees dan ook welkom om langs te komen bij Spiering & Pluym.

https://www.instagram.com/p/CjxarcpsB6h/

Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen bij Spiering & Pluym volg je ons op de verschillende sociale-mediakanalen. Om ons te volgen op Instagram klik je hier, voor TikTok klik je hier en voor Facebook klik je hier.

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!