De Volkswagen Passat GTE is dé perfecte gezinsauto

De Volkswagen Passat GTE is dé perfecte gezinsauto

Volkswagen Passat GTE

Een stationwagen kiezen kan soms best moeilijk zijn, maar wij helpen je graag aan de beste versie. De Volkswagen Passat GTE is een van die goede stationwagens die wij op onze showrooms hebben staan. We namen de station mee voor een proefrit en willen je graag vertellen waarom hij zo goed is.

De Volkswagen Passat GTE werd geïntroduceerd in 2015 en heeft de laatste jaren enkele facelifts gehad waardoor de Passat alleen maar beter is geworden. De auto is natuurlijk ruim, maar waar het bij vele stations ten koste gaat van het rijplezier is dat bij deze stationwagen anders. De Volkswagen Passat rijdt erg dynamisch en tovert een lach op gezicht. We hebben de auto op verschillende punten gecheckt en kunnen alleen maar stellen dat het een gezinsauto is die we iedereen aanraden.

Bomvol uitgevoerd

De Volkswagen Passat GTE doet niet onder van zijn concurrenten bij andere merken. De auto wordt standaard geleverd met een luxe infotainmentsysteem, automaatbak, multifunctioneel stuurwiel, automatische klimaatregeling en blauwe ambient verlichting. Volkswagen levert kwaliteit zoals we die van hun gewend zijn, want ook anno 2022 loopt de Passat op het gebied van styling zijn tijd voorruit. Optioneel kun je ook nog kiezen voor een panoramadak, alcantara sportstoelen en/of Apple Carplay. Kom gerust langs om een van onze occasions in het echt te ervaren.

Sportieve stationwagen

We hebben op beide filialen van Spiering & Pluym meerdere modellen staan die verschillend zijn uitgevoerd. Een ding is echter bij elk van onze Passat stations hetzelfde: de krachtbron. De zuinige en sterke plug-in hybride motor van Volkswagen levert 218 paardenkrachten en 250 Newtonmeter koppel. Het verbruik is daarentegen erg gunstig, waar auto’s met meer vermogen normaliter meer gaan verbruiken is dat bij de Passat GTE niet het geval. De auto heeft een verbruik van 1,6 liter benzine op 100 kilometer. Je moet natuurlijk wel de accu’s opgeladen houden, anders kunnen deze cijfers niet bereikt worden. De auto is echter zonder de hybride-aandrijflijn ook erg zuinig. De auto verbruikt dan ongeveer 4,9 liter benzine op 100 kilometer.

Rijtest: Volkswagen Passat GTE

De sportieve gezinsauto heeft een geweldige wegligging en elke keer als je het gaspedaal intrapt wordt er een glimlach op het gezicht getoverd. De Passat GTE is een alleskunner en wie op zoek is naar ruimte, sportiviteit en gunstig verbruik moet deze Passat GTE dan ook zeker eens geprobeerd hebben. De Passat GTE is niet alleen technisch dik in orde, ook het interieur van de auto geeft je een prettig gevoel. De blauwe ambient-verlichting creëert rust, het geluidssysteem is erg goed en de sportstoelen kun je uren in vertoeven. Kom gerust langs op een van onze filialen om deze Passat GTE zelf te ervaren.

Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen bij Spiering & Pluym volg je ons op de verschillende sociale-mediakanalen. Om ons te volgen op Instagram klik je hier, voor TikTok klik je hier en voor Facebook klik je hier.

Bron gegevens: Autoweek

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!