Dit zijn volgens Spiering & Pluym de 5 beste plug-in hybrides van 2022

Dit zijn volgens Spiering & Pluym de 5 beste plug-in hybrides van 2022

dion_roessen_spiering_pluym10

De plug-in hybride is razend populair en geld als de ideale middenweg tussen volledige elektrisch rijden of op brandstof. Niet alleen voor het milieu zijn de plug-in hybrides gunstig, ook voor jouw portemonnee kunnen ze een hoop verschil maken. Wij zijn als hybride-specialist dan ook helemaal weg van de stekkerauto’s en dit zijn volgens ons de plug-in hybrides van 2022.

De beste plug-in hybride bestaat niet, want alle plug-in hybrides hebben zo hun voordelen. De een heeft een groter actieradius op de accu terwijl de ander weer sneller oplaadt. We hebben een selectie gemaakt van de, in onze ogen, beste plug-in hybrides anno 2022.

Mercedes-Benz C350e

Als je op zoek bent naar een ruime stationwagen die ook nog eens erg zuinig is dan is de Mercedes-Benz C350e de auto die je zoekt. De achterwielaangedreven auto heeft een plug-in hybride aandrijflijn met een elektromotor en een benzinemotor en levert een maximum vermogen 279 pk en een maximum koppel van 600 Nm. Het gemiddeld verbruik bedraagt volgens de fabrikant 1 op 47,6. We nodigen je dan ook graag uit om een proefrit te maken in een van onze modellen in Delfgauw of Rotterdam.

https://www.instagram.com/p/CjqM1mKD7z5/
Volkswagen Golf GTE

De voorwielaangedreven auto heeft een plug-in hybride aandrijflijn met een elektromotor en een benzinemotor en levert een maximum vermogen 204 pk en een maximum koppel van 350 Nm. Het gemiddeld verbruik bedraagt volgens de fabrikant 1 op 66,7. Wie denkt dat een sportieve hatchback niet gecombineerd kan worden met strengere milieueisen heeft het mis. De Volkswagen Golf GTE belichaamt de hot-hatchback alleen dan in het jasje van nu. We hebben meerdere modellen staan die we je graag zelf laten ervaren. Op ons bedrijf is de Golf GTE dan een van de beste plug-in hybrides 2022.

https://www.instagram.com/p/CjszrXmDhu8/
Volkswagen Passat GTE

De voorwielaangedreven auto heeft een plug in hybride aandrijflijn met een elektromotor en een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 218 pk en een maximum koppel van 400 Nm. Het gemiddeld verbruik bedraagt volgens de fabrikant 1 op 62,5. We kunnen eigenlijk stellen dat de Passat GTE een stationvariant van de sportieve Golf GTE is. Op onze vestiging in Rotterdam hebben wij meerdere modellen staan die je kan komen proefrijden.

Plug-in hybrides 2022
Kia Niro

De voorwielaangedreven auto heeft een plug-in hybride aandrijflijn met een elektromotor en een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 141 pk en een maximum koppel van 265 Nm. Het gemiddeld verbruik bedraagt volgens de fabrikant 1 op 71,4. De Kia Niro PHEV heeft dan ook niet voor niets de titel van bestverkochte plug-in hybride 2022. De auto heeft een briljante prijs-kwaliteitverhouding, is onwijs zuinig en heeft veel opbergruimte door zijn slimme styling.

Plug-in hybrides 2022
Audi A3 e-tron

De voorwielaangedreven auto heeft een plug-in hybride aandrijflijn met een elektromotor en een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 204 pk en een maximum koppel van 350 Nm. Het gemiddeld verbruik bedraagt volgens de fabrikant 1 op 66,7. Mocht je niet zo’n grote fan van de Volkswagen Golf GTE zijn is dit een uitstekend alternatief. De auto is voorzien van dezelfde technieken alleen wat minder sportief gestyled – daarentegen niet minder luxe. We nodigen je graag uit om een proefrit te maken in een van de A3 e-tron modellen die op beide filialen staan.

https://www.instagram.com/p/CkWEGwSjBc2/

Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen bij Spiering & Pluym volg je ons op de verschillende sociale-mediakanalen. Om ons te volgen op Instagram klik je hier, voor TikTok klik je hier en voor Facebook klik je hier.

*Bron gegevens: Autoweek.nl

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!