Citroen

Autobedrijf Spiering en Pluym is uw dealer voor verkoop, onderhoud, reparaties en schadeherstel van Citroen in Rotterdam en Delft

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf dat onderhoud & occasions aanbiedt van het merk Citroen? Zoek niet verder! Autobedrijf Spiering en Pluym is uw vertrouwde partner als het gaat om het onderhoud, de reparatie en verkoop van occasions van het merk Audi. 

Met onze uitgebreide kennis, ervaring en toewijding zorgen wij ervoor dat uw Citroen in topconditie blijft en dat u zorgeloos kunt genieten van uw rijervaring.

Onderhoud en reparatie van uw Citroen

Bij Autobedrijf Spiering en Pluym begrijpen we dat uw Citroen een waardevol bezit is en dat u alleen het beste onderhoud en reparaties wilt voor uw voertuig. Onze deskundige monteurs zijn speciaal opgeleid om te werken met Citroens en beschikken over de nieuwste technologieën en diagnoseapparatuur. Of het nu gaat om een reguliere onderhoudsbeurt of een reparatie, wij staan klaar om uw Citroen weer in optimale staat te brengen. We gebruiken de juiste onderdelen, optioneel van Citroen zelf, om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw voertuig te waarborgen.

Verkoop van Citroen-occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbare Citroen-occasion? Autobedrijf Spiering en Pluym biedt een ruim assortiment aan gebruikte Citroens van verschillende modellen en bouwjaren. Elke occasion in onze voorraad is zorgvuldig geselecteerd en ondergaat een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat u een kwalitatief hoogwaardige auto koopt. 

Ons team van ervaren verkoopadviseurs staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte Citroen die aan uw wensen en budget voldoet. Wij streven ernaar om uw aankoopervaring soepel en plezierig te laten verlopen.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. 

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam, dealer in alle merken.

Spiering en Pluym

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!