Als u een tweedehands auto wilt kopen, is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt. Bij Autobedrijf Spiering en Pluym begrijpen we dit volkomen. Daarom bieden we onze klanten kwalitatief hoogstaande auto’s aan die vallen onder de BOVAG garantie. Door deze garantie welke wij in pakketvorm aanbieden kunt u met een gerust hart de weg op.

Wanneer heb je garantie?

De BOVAG garantie in ons BOVAG compleet pakket heeft betrekking op de gekochte auto. Wij zorgen ervoor dat als u bij ons een auto koopt, deze in topconditie wordt afgeleverd. Onze ervaren en vakkundige monteurs controleren de auto grondig en voeren waar nodig reparaties uit voordat de auto de verkoop in gaat. Wil je meer lezen over wat er onder deze voorwaarden valt? Kijk dan op de site van BOVAG.

occasions BOVAG, SEAT garage, Seat dealer, Cupra dealer, Cupra Service

 

 Wanneer wordt BOVAG garantie aangeboden?

Over het algemeen wordt de BOVAG garantie aangeboden voor alle auto’s die meer dan €4500 kosten, of dit bedrag is meer dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto. Deze garantie dekt 12 maanden na aankoop alle gebreken die niet door normale slijtage zijn ontstaan.

We vinden het belangrijk dat u als klant tevreden bent en dat u weet dat u op onze service en auto’s kunt vertrouwen. Daarom zetten we ons volledig in om u de best mogelijke koopervaring te bieden. Wanneer u uw volgende auto bij Autobedrijf Spiering en Pluym koopt, bent u verzekerd van BOVAG garantie, kwaliteit, betrouwbaarheid en professionele service.

Wat is wettelijke garantie?

Wettelijke garantie is niet hetzelfde als BOVAG garantie. De wettelijk garantie beschermd de consument tegen onoverkomelijk hoge kosten zoals bijvoorbeeld een versnellingsbak die niet meer schakelt. In dit geval kunt u de auto niet meer naar behoren gebruiken en is de verkopende partij verplicht u te helpen. Echter is er een grijs gebied. In sommige gevallen, als u discussie krijgt met de verkopende partij over de reparatie die verricht moet worden en wie de kosten draagt, kunt u terecht bij de geschillencommissie. Er wordt daar beoordeeld of u gelijk heeft, in veel gevallen wordt er een regeling getroffen waarbij u zelf een deel bijdraagt.

Kies voor zekerheid bij Spiering en Pluym

Door te kiezen voor een auto met BOVAG garantie bij Autobedrijf Spiering en Pluym beschermt u uzelf tegen onvoorziene kosten op het moment dat er iets misgaat met uw auto. Het geeft u niet alleen gemoedsrust, maar het verzekert u ook van een betrouwbare aankoop. Bekijk ons uitgebreide assortiment van auto’s met BOVAG garantie en rijd veilig en zorgeloos de toekomst tegemoet.

Bezoek onze showroom vandaag nog of neem contact met ons op voor meer informatie over onze collectie auto’s onder de BOVAG garantie. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte auto. Bij Autobedrijf Spiering en Pluym bent u meer dan welkom!