Naast occasions, onderhoud en APK ben je voor autostyling ook aan het juiste adres bij Spiering & Pluym

Naast occasions, onderhoud en APK ben je voor autostyling ook aan het juiste adres bij Spiering & Pluym

Naast-occasions-img3

Ons autobedrijf doet naast de verkoop van occasions ook graag net dat beetje extra service leveren aan u. We doen natuurlijk al onderhoud, schadeherstel, gespecialiseerde reparaties en voegen nu ook autostyling toe aan onze aan de diensten van Spiering & Pluym. Mocht u trouwe vierwieler dus een facelift kunnen gebruiken, bent u van harte welkom op ons Rotterdamse filiaal.

Sportieve bestickering, het blinderen van ruiten, het plastidippen van logo’s, het toevoegen van speciale accenten, exclusieve velgen monteren en de lampen van uw auto tinten. Al deze bovengenoemde diensten zijn vormen van autostyling die wij toe kunnen passen naar u wens en smaak.

Waarom autostyling?

Een nieuwe auto kopen kan natuurlijk altijd, maar als uw auto nog goed is en je liever geen afstand doet van jouw trouwe vierwieler is autostyling dé optie die u zoekt. Het toepassen van autostyling maakt uw auto jonger, sportiever en geeft de auto een luxere uitstraling. Naast deze genoemde voordelen is het bij de verkoop van de auto ook een meerwaarde.

Wat biedt Spiering & Pluym?

Zoals het bekende gezegde: ‘klant is koning’ luidt gaan wij ook te werk. Niets is onmogelijk en we helpen graag meedenken wat bij u past. We kunnen op ons filiaal in Rotterdam veel bewerkstelligen en de keuze is reuze. Zo kunnen wij onder andere:

  • Ruiten blinderen
  • Verlichting tinten
  • Autolijsten hoogglans-zwart spuiten
  • Autologo’s in de gewenste kleur voorzien
  • Exclusieve velgen monteren
  • Speciale accenten toevoegen
  • Sportieve bestickering aanbrengen

Wij gebruiken bij het stylen van de auto’s alleen hoogwaardige producten en de bestickering en logo’s die wij aanbrengen zijn van de originele makelij. Naast deze opties kunnen wij ook maatwerk leveren en nog veel verder gaan dan deze bovengenoemde opties. Kom gerust langs op ons filiaal op de Vlambloem 1 in Rotterdam om de mogelijkheden te bespreken.

Impressie Autostyling Spiering Pluym

We snappen dat u graag een voorbeeld ziet van ons werk voordat u langskomt om uw auto te stylen bij Spiering & Pluym. Hieronder hebben we dan ook een klein portfolio van wat we zoal de afgelopen tijd gestyled hebben.

In 2023 helpen wij u weer aan de mooiste occasion en bieden wij de service die u van ons gewend bent. Vergeet ons niet te volgen op TikTok, Instagram en Facebook.

We zijn elke werkdag geopend van 08:00-18:00 en op zaterdag van 10:00-17:00

In Delfgauw bezoekt u ons op de Exportweg 1 en in Rotterdam bent u welkom op de Vlambloem 1

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!