Automaat spoelen bij Spiering & Pluym Rotterdam

Automaat spoelen bij Spiering & Pluym Rotterdam

automaatspoeling-1170-x-500-px

De meeste auto’s die tegenwoordig van de fabrieksband rollen zijn uitgerust met een automaatbak. Een automaat biedt meer rijcomfort, maar heeft daarentegen ook meer onderhoud nodig. Als dit onderhoud verwaarloost wordt is de kans groot dat uw automaat gaat bokken en stoten tijdens het doorschakelen. Uw automaat onderhouden en laten spoelen in Rotterdam doe je dan ook bij Spiering & Pluym.

Onze vakmensen van Spiering & Pluym gebruiken de nieuwste spoelapparatuur en regelen alles binnen één dag. Naast de verkoop van occasions kunnen we steeds meer verschillende diensten aanbieden die het leven van de automobilist veraangenamen. Zo ook het spoelen van de automaatbak.

Zo werkt het automaat spoelen

De automatische versnellingsbak wordt op onze bedrijven alleen maar aangeraakt door opgeleide vakmensen die weten wat ze doen. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige spoeling waar u nog jaren plezier van hebt. Het speciale spoelapparaat wordt aangesloten op het oliecircuit van de automaatbak. De olie wordt samen met het T-Flush additief door het hele circuit geïnjecteerd. De oude olie en het speciale spoelmiddel reinigt de automatische transmissie alvorens er nieuwe olie wordt toegevoegd. Na het monteren van een nieuw oliefilter en het toevoegen van nieuwe olie schakelt uw wagen weer als nieuw. Het flushen van de automaatbak verlengt de levensduur en verzorgt voor meer rijcomfort. Wij adviseren om elke 4 jaar of elke 100.000 kilometer, afhankelijk van het type versnellingsbak, uw automaatbak te laten spoelen om problemen voor te zijn. Wil u meer weten over het spoelen van de automaatbak of ervaart u zelf problemen bij het schakelen? Neem dan contact met ons op.

Transmissie spoeling powered by Xenum

Goede service en hoogwaardige producten zijn onze kernwaarden. We hebben daarom de keuze gemaakt om producten te gebruiken van het gerespecteerde Xenum. De focus van dit bedrijf ligt op hoogwaardige producten materiaal die de levensloop van jouw trouwe vierwieler verlengen. Xenum levert niet alleen de olie van onze bakspoeling, maar ook de apparatuur en additieven die ervoor zorgen dat jouw automatische versnellingsbak in topconditie blijven. Om jouw trouwe vierwieler optimaal te laten presteren hebben we gekozen voor deze speciale additieven voor de spoeling:

  • ATFX 375: het product dat we toevoegen aan de nieuw toegevoegde olie van de versnellingsbak. Het additief verzacht het schakelen van de versnellingen en vermindert aanzienlijk wrijving en slijtage van de interne compartimenten. ATFX 375 beschermt tegen oxidatie, interne vervuiling en oververhitting.
  • T-Flush: het product dat we gebruiken voor het spoelen van de automatische transmissie heet T-Flush. De vloeistof reinigt grondig en op een veilige manier de automaatbak voordat we hem vullen met nieuwe olie.

Kosten van een automaatspoeling

De kosten van een automaatspoeling hangen af van het type automaatbak, benodigde filters, additieven en olie. Het leeghalen en vullen kan al vanaf € 249 inclusief btw. Jouw automaatbak laten spoelen in Rotterdam doe je bij Spiering & Pluym. Voor meer informatie kunt u ons bellen of langskomen op een van onze filialen.

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!