Autogarage Rotterdam

DE COMPLETE AUTOGARAGE IN ROTTERDAM

Zoek je een autogarage in Rotterdam die echt alles heeft voor je auto? Kom dan naar Spiering & Pluym. Alle merken en modellen zijn welkom in onze werkplaats. Van een onderhoudsbeurt tot en met het vervangen van de transmissie: wij hebben de kennis en kunde. Ook zijn wij specialist in een van de nieuwste ontwikkelingen op autogebied: de hybrideauto. Heeft je auto schade opgelopen? Kom dan ook gerust naar ons, want wij helpen je met alle fases van de schadeclaim en het herstelproces van je auto. Voor welke mogelijkheid je ons ook inschakelt? Wij doen alles met toewijding en vakkundigheid. Dat blijkt uit ons meer dan 60-jarige lidmaatschap bij de BOVAG.

EEN AUTO VERKOPER IN ROTTERDAM MET EEN GRANDIOOS AANBOD AAN OCCASIONS

Behalve het bieden van een topgarage zijn wij ook sterk als auto verkoper in Rotterdam. In onze showrooms vind je meer dan 500 occasions. Van fijne stadsauto’s tot stoere SUV’s en van charmante klassiekers tot de strakste modellen: als dé auto verkoper van Rotterdam hebben wij een fantastisch gevarieerd aanbod. Overigens kun je jouw auto aan ons verkopen. Dit is een heel makkelijke en betrouwbare manier om snel geld te ontvangen voor je occasion. Net als wanneer je een auto bij ons koopt, regelen wij ook al het papierwerk als wij je wagen inkopen. Je hebt met onze diensten dus geen enkele zorgen bij de koop of verkoop van je auto.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

ONTDEK OOK ANDERE MOOIE VOORDELEN VAN ONZE AUTOGARAGE IN ROTTERDAM

Als een veelzijdige autogarage in Rotterdam, met ook nog een vestiging in Delfgauw, hebben we nog meer interessante opties voor automobilisten. Zo kun je, als je bij ons een auto koopt, een onderhoudscontract van drie jaar afsluiten. Hierdoor kom je in deze periode niet voor onverwachte kosten te staan. Ook als auto verkoper in Rotterdam hebben we een interessante optie. Heb je je auto tijdelijk niet nodig? Dan kun je hem aan ons verkopen met een terugkoopoptie. Verder kun je bij ons een auto leasen. Heb je dus in Rotterdam een goede garage of autoverkoper nodig? Neem dan snel contact op via info@spiering-pluym.nl of +31(0)10 456 565!

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!