Autobedrijf Den Haag

Spiering en Pluym het autobedrijf voor Den Haag

Wij zijn autobedrijf  Spiering & Pluym en zijn al meer dan 60 jaar actief in de regio Den Haag. Met onze twee filialen in Rotterdam Ommoord en Delfgauw (TU Delft) bedienen we Zuid-Holland. Onze historie ligt bij Toyota, beide filialen zijn meer dan 40 jaar dealer geweest van dit uitstekende merk. In 2020 hebben we besloten verder te gaan als zelfstandige dealer. De reden hiervoor is dat het voor kleinere ondernemers die persoonlijk contact waarderen nier meer mogelijk was om een rendabel bedrijf te houden.

Nu kunnen we alle klanten helpen met elk merk of type auto zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit of de persoonlijke benadering. Wanneer u belt naar een van onze nummers krijgt u gewoon de persoon aan de lijn die werkzaam is op de gekozen afdeling in plaats van een call-center. Dit zijn dingen waar wij als bedrijf waarde aan hechten, u toch ook?

Mercedes Benz Occasions Rotterdam & Zuid-Holland

Gebruikte auto kopen Den Haag

Met onze ruime voorraad van maar liefst 500+ gebruikte auto’s kunnen we klanten vaak goed van dienst zijn. Omdat het een breed aanbod is bestaande uit alle merken/types vinden veel klanten uit Den Haag het type auto dat bij hen past in bij ons filiaal in Delfgauw vlakbij Delft.

Alle auto’s worden gecontroleerd op verleden en technische conditie. Dit biedt geen garantie voor de toekomst maar zorgt er wel voor dat we een nette en verzorgde showroom hebben vol eerlijk aanbod. 

Van een jong gebruikte auto in Delft tot een iets minder jong gebruikte auto, ons aanbod heeft het allemaal. Zo vindt je dus auto’s in een prijsklasse van 1.500 euro tot 70.000 euro+. 

Occasions Rotterdam & Zuid-Holland

Recent toegevoegde occasions

Volkswagen occasions dealer Rotterdam & Zuid-Holland

Lease een gebruikte auto - Autobedrijf Den Haag

Lease een auto nabij Delft tegen de scherpste prijzen! Samen met onze partner Leaselabel bieden we onder andere financial lease en fullo operational lease. 

Ben je particulier en overweeg je private lease? Dan hebben we een optie die voor veel klanten beter uitpakt op langer termijn. Zo bieden wij in tegenstelling tot private lease, private buy aan. Met deze vorm wordt u eigenaar van de auto na afloop van het contract. U bepaalt zelf wat er hierna met de auto gebeurt en het staat u vrij ermee door te rijden of hem in te ruilen. Met name de vrijheid om het contact tussentijds zonder extra kosten eerder stop te zetten maakt private buy een aantrekkelijke optie voor veel klanten uit Den Haag.

Lees hier meer over leasen.

Service en onderhoud - Den Haag

Met onze all round werkplaats kun je bij voor onderhoud en service van elk merk/ type auto terecht. Als voormalig dealer van Toyota zijn we nu Toyota specialist. Verder verdiepen wij ons in hybride auto’s van alle merken. 

Wij zijn dé specialist voor onderhoud, APK en service van uw auto. Benieuwd naar de diensten die we aanbieden? Druk dan op de onderstaande knop. Van het spoelen van een automaatbak tot het vervangen van je koppeling, wij bieden het allemaal. Heb je een meer complexe reparatie?

Maak dus een afspraak nabij Den Haag bij ons filiaal in Delfgauw via de website als je auto toe is aan onderhoud, APK of service. 

Garage Rotterdam, Delft & Zuid-Holland

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Autobedrijf in Den Haag? Spiering en Pluym helpt je graag verder!

Bent u op zoek naar een betrouwbare autodealer? Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, service , reparaties of occasions, wij staan voor u klaar. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Delfgauw gemakkelijk aan te rijden vanaf Den Haag.

Bekijk onze locatie vlakbij Den Haag onderaan deze pagina!

Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland APK

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!