Auto onderhoud Den Haag

JE VOERTUIG IN VORM MET AUTO ONDERHOUD IN REGIO DEN HAAG

Als je zo lang mogelijk plezier van je auto wilt hebben, dan zul je hem goed moeten onderhouden. Een betrouwbare en deskundige garage is dan een must. Kom daarom voor je auto onderhoud in regio Den Haag naar Spiering & Pluym in Delfgauw of in Rotterdam. Het maakt daarbij niet uit wat voor merk en model je voertuig is, want wij hebben kennis van alle soorten auto’s. Dat we goed werk leveren, blijkt uit de meer dan 8000 tevreden klanten die van onze diensten hebben gebruikt. Wat de tevredenheidsfactor nog meer vergroot, is dat je bij een onderhoudsbeurt je auto dezelfde dag nog kan ophalen. Het onderhoud aan je auto bij ons in Den Haag gaat altijd snel en gebeurt op een vakkundige manier.

ONTDEK DE VOORDELEN VAN ONZE GARAGEDIENSTEN

Op het gebied van onderhoud en reparatie aan je auto heeft Spiering & Pluym in regio Den Haag een uitstekende reputatie. Al decennialang kunnen wij op trouwe klanten rekenen. Ook zijn we ruim 60 jaar aangesloten bij de BOVAG. Hieraan kun je zien dat ons werk betrouwbaar en van hoge kwaliteit is. Mocht je toch onverhoopt met pech of schade langs de kant komen te staan? Dan profiteer je van onze gratis pechhulp die hoort bij iedere onderhoudsbeurt. Er zijn dus genoeg voordelen om voor het onderhoud aan je auto in regio Den Haag naar ons te gaan. Denk je erover om een nieuwe auto te kopen? Bij ons vind je meer dan 500 occasions van goede kwaliteit. Wanneer je een auto bij ons aanschaft, dan is het een goed idee om een 3-jarig onderhoudscontract af te sluiten. Kom je voor het onderhoud aan je auto bij onze garage nabij Den Haagdan heb je niet te maken met grote onverwachtse kosten. Zelfs niet als de motor van je voertuig het begeeft.

MAAK EEN AFSPRAAK

Als je een afspraak wilt maken voor een onderhoudsbeurt van je auto of je wilt meer informatie over bijvoorbeeld het kopen van een occasion? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt daarvoor bellen naar +31(0)10 456 5656 of appen naar +31(0)6 131 75260. Stuur ons anders een bericht via info@spiering-pluym.nl!

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!