Audi

Dé echte specialist in verkoop en onderhoud van Audi. Spiering en Pluym in Rotterdam en Delft

Autobedrijf Spiering en Pluym is uw vertrouwde partner als het gaat om het onderhoud, de reparatie en verkoop van occasions van het merk Audi. We hebben een ruim aanbod aan Audi occasions en specialiseren ons in het onderhouden van elk merk auto waaronder ook Audi.

Met onze uitgebreide kennis, ervaring en toewijding zorgen wij ervoor dat uw Audi in de beste staat blijft en dat u zorgeloos van uw Audi kunt genieten bij gebruik. Benieuwd naar ons aanbod occasions?

Onderhoud en reparatie van uw Audi

Wij realiseren ons dat uw Audi een kostbaar bezit is, en we begrijpen dat u enkel het allerbeste onderhoud en reparaties voor uw voertuig wenst. Onze deskundige monteurs zijn speciaal opgeleid om te werken met Audi’s en beschikken over de nieuwste technologieën en diagnoseapparatuur. Of het nu gaat om een reguliere onderhoudsbeurt of een reparatie, wij staan klaar om uw Audi weer in optimale staat te brengen.

We gebruiken kwalitatief goede onderdelen, optioneel van Audi zelf, om de  betrouwbaarheid van uw voertuig te waarborgen. Omdat we aangesloten zijn bij Carprof krijgt u zelfs 24 maanden garantie op reparaties.

Verkoop van Audi-occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbare tweedehands Audi? Autobedrijf Spiering en Pluym heeft een breed scala aan gebruikte Audi’s van diverse modellen en bouwjaren. Elke occasion in ons assortiment is zorgvuldig gekozen en ondergaat een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat u een auto van hoge kwaliteit koopt.

Ons team van ervaren verkoopadviseurs staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte Audi die aan uw wensen en budget voldoet. Wij streven ernaar om uw aankoopervaring soepel en plezierig te laten verlopen.

Audi dealer Rotterdam

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. Bekijk ons ook op deze link

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam, dealer in alle merken.

Spiering en Pluym

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!