De Audi A3 e-tron is de belichaming van hoogstaande Duitse styling en bouwkwaliteit

De Audi A3 e-tron is de belichaming van hoogstaande Duitse styling en bouwkwaliteit

Audi A3 e-tron

Bij Spiering & Pluym hebben we verschillende plug-in hybride modellen, maar de Audi A3 e-tron is op de showroomvloer toch wel een van de geliefdste. Niet alleen door de aantrekkelijke styling valt de auto in de smaak, ook de prestaties van de Audi A3 e-tron worden niet snel geëvenaard door andere autofabrikanten.

In onze showroom staan op het moment meerdere Audi A3 e-tron modellen, dus mocht je na het lezen van dit artikel enthousiast zijn, kom gerust langs voor een proefrit. Het blauwpaarse model dat we meenemen voor deze rijtest is niet alleen erg mooi. De wagen rijdt heerlijk en we kunnen hem bestempelen als: ‘multifunctioneel en zuinig.’

De luxe Audi A3 e-tron

De Audi A3 e-tron wordt standaard geleverd met een automaatbak. Dit is natuurlijk heerlijk als je door het stadsverkeer moet manoeuvreren of in de file staat. Je hebt met een Audi A3 e-tron nooit meer last van een zware linkervoet door het constant koppelen. De auto beschikt over verschillende opties waaronder lane-assist, cruise control, climatronic, een panoramadak verschillende rijstanden en flippers voor de sportieve rijder. We kunnen dan ook stellen dat er in deze prijsklasse weinig occasions zijn die rijker zijn uitgerust dan de Audi A3 e-tron. Zo is de S-line variant ook nog eens voorzien van een Bang en Olufsen stereosysteem. Het loepzuivere geluid dat hieruit wordt geproduceerd zorgt ervoor dat je elke bestemming met een lach bereikt.

Vlot en veilige Audi A3 e-tron

Naast de vele veiligheidsystemen is de e-tron ook nog eens lekker vlot. De 1.4 turbomotor in combinatie met de elektromotor levert maar liefst 204 pk en 350 Nm koppel. Hierdoor doet de A3 een 0-100 km/u sprintje in 7,6 seconden. Dat is natuurlijk weer superfijn als je even snel moet invoegen. Als je het verbruik van deze wagen tegenover zijn hoge prestaties zet is dat bijna niet te geloven. Ondanks dat de A3 een vlotte auto is, is de wagen erg zuinig in verbruik. Dit komt weer door de doorontwikkelde hybridetechniek. De Duitse hatchback heeft een gemiddeld verbruik van 1,5 liter benzine per 100 kilometer. De voorwaarde is wel dat je de elektrische accu van de wagen opgeladen hebt om de hybridetechniek te kunnen gebruiken. Het verbruik zonder de elektrische hulp ligt op de 1 liter benzine per 20 kilometer. Al met al een erg aantrekkelijke occasion om aan te schaffen.

Styling à la Audi

Deze wagen zit niet alleen technisch goed in elkaar, ook op de styling hebben de Duitse engineers hun uiterste best gedaan. De Audi flowknipperlichten, de xenonverlichting en mooie velgen maken de bolide een lust voor het oog die je graag op jouw eigen oprit hebt staan. We kunnen de auto nog verder in geur en kleur uitleggen, maar nodigen je liever uit voor een proefrit. We zijn te vinden op de Vlambloem 1 in Rotterdam of Exportweg 1 te Delfgauw. Onze verkoopmedewerkers staan voor je klaar met een vrijblijvend advies en kopje koffie.

Vergeet ons niet te liken op Facebook en de follow-button aan te klikken op Instagram!

Voor de liefhebbers

TAGS :

Geschreven door:

DionRoessen
DionRoessen
De energieke jongeling van ons team zorgt dat onze social media er up-to-date uitziet en kan je ook nog is wat vertellen over een van onze prachtige bolides!

niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!