Apk Keuring Rotterdam

GA FLUITEND NAAR DE APK KEURING IN ROTTERDAM

Welkom bij Spiering en Pluym in Rotterdam, uw vertrouwde partner voor professionele APK-keuringen. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service, ervaren keurmeesters en een grondige inspectie van uw voertuig. We zorgen ervoor dat uw auto voldoet aan alle wettelijke eisen, zodat u veilig en zorgeloos de weg op kunt.

Waarom kiezen voor Spiering en Pluym in Rotterdam?

  1. Ervaren keurmeesters: Onze keurmeesters in Rotterdam hebben ruime ervaring en zijn volledig gecertificeerd. Ze hebben diepgaande kennis van de APK-eisen en weten precies waar ze op moeten letten tijdens de keuring. U kunt vertrouwen op hun expertise en nauwkeurigheid.
  2. Betrouwbare service: Bij Spiering en Pluym streven we naar betrouwbaarheid en transparantie. Tijdens de APK-keuring voeren we een grondige inspectie uit en controleren we alle essentiële onderdelen van uw voertuig. We geven u eerlijke en duidelijke feedback over de staat van uw auto en eventuele noodzakelijke reparaties.
  1. Efficiëntie en gemak: We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom streven we ernaar om het keuringsproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. U kunt eenvoudig online een afspraak maken op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Onze locatie in Rotterdam is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid.
  1. Aanvullende diensten: Naast APK-keuringen bieden we een breed scala aan aanvullende diensten om uw voertuig in topconditie te houden. Van regulier onderhoud en reparaties tot bandenservice en airconditioningcontroles, we hebben alles wat uw auto nodig heeft om optimaal te presteren.
  1. Klanttevredenheid: Bij Spiering en Pluym in Rotterdam staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om u een vriendelijke en professionele service te bieden. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies over het onderhoud van uw voertuig.

Kies voor Spiering en Pluym in Rotterdam voor uw APK-keuringen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. We garanderen een grondige keuring en uitstekende service, zodat u met een gerust hart de weg op kunt gaan. Uw veiligheid is onze prioriteit.

inruilwaarde tool, bereken je eigen inruilwaarde. autobedrijf Zuid Holland

COMBINEER DE APK KEURING MET EEN ONDERHOUDSBEURT

Het is een goed idee om je APK keuring in Rotterdam te combineren met een onderhoudsbeurt. Zo sla je twee vliegen in een klap en hoef je bijvoorbeeld niet twee aparte afspraken te maken. Bij Spiering & Pluym kun je zowel voor de keuring als de servicebeurt voor alle automerken en modellen terecht, zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Ook zijn wij specialist in hybrideauto’s en heeft de hybridetechniek geen geheimen voor ons. Verder kun je rekenen op een snelle service en merk je aan de rekening dat onze diensten goed betaalbaar zijn. Omdat we veel plek hebben en snel kunnen keuren zijn we voor veel mensen een toegankelijk APK keuringstation.

Wil je je auto laten keuren op dezelfde dag? Wij kunnen spoed APK afspraken maken en de auto op dezelfde dag keuren. Neem contact op om direct te weten te komen of er nog een gaatje is voor het laten keuren je APK op dezelfde dag.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN APK KEURING IN ROTTERDAM

Bij Spiering & Pluym zijn we van alle markten thuis. Behalve het verzorgen van een APK keuring in Rotterdam en een onderhoudsbeurt zijn wij ook dealer in tweedehandsauto’s. Bij ons vind je ruim 500 occasions van allerlei merken en in allerlei modellen. Deze kun je eventueel met een driejarige BOVAG-garantie kopen, zodat je de eerste jaren verzekerd bent tegen hoge kosten. Wil je meer weten over een APK-keuring of een van onze andere diensten? Een afspraak is zo gemaakt. Bel daarvoor naar +31(0)10 456 5656, mail naar info@spiering-pluym.nl of app +31(0)6 456 56 56!

Anderen bekeken ook: Auto onderhoud Delft | Auto onderhoud Rotterdam | Koppeling vervangen Rotterdam

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!