Apk Keuring Rotterdam

GA FLUITEND NAAR DE APK KEURING IN ROTTERDAM

De APK-keuring is niet altijd iets om naar uit te kijken. Je moet er een afspraak voor maken en het kost tijd. Bovendien is het altijd spannend of je auto wel of niet goed wordt gekeurd? Zeker als het om een wat ouder voertuig gaat. Bij de keuring wordt er namelijk gecontroleerd of je auto aan de milieueisen voldoet en of het voertuig veilig is. Om zeker te zijn dat je auto een positieve beoordeling krijgt, kun je je APK keuring in Rotterdam laten uitvoeren door Spiering & Pluym. Wij checken vooraf of alle belangrijke punten voor de keuring in orde zijn, voordat wij je auto laten keuren. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over de APK-keuring. Daarnaast bespreken we alle adviezen vooraf zodat je niet voor verassingen komt te staan bij het afrekenen.

COMBINEER DE APK KEURING MET EEN ONDERHOUDSBEURT

Het is een goed idee om je APK keuring in Rotterdam te combineren met een onderhoudsbeurt. Zo sla je twee vliegen in een klap en hoef je bijvoorbeeld niet twee aparte afspraken te maken. Bij Spiering & Pluym kun je zowel voor de keuring als de servicebeurt voor alle automerken en modellen terecht, zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Ook zijn wij specialist in hybrideauto’s en heeft de hybridetechniek geen geheimen voor ons. Verder kun je rekenen op een snelle service en merk je aan de rekening dat onze diensten goed betaalbaar zijn. Omdat we veel plek hebben en snel kunnen keuren zijn we voor veel mensen een toegankelijk APK keuringstation.

Wil je je auto laten keuren op dezelfde dag? Wij kunnen spoed APK afspraken maken en de auto op dezelfde dag keuren. Neem contact op om direct te weten te komen of er nog een gaatje is voor het laten keuren je APK op dezelfde dag.

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN APK KEURING IN ROTTERDAM

Bij Spiering & Pluym zijn we van alle markten thuis. Behalve het verzorgen van een APK keuring in Rotterdam en een onderhoudsbeurt zijn wij ook dealer in tweedehandsauto’s. Bij ons vind je ruim 500 occasions van allerlei merken en in allerlei modellen. Deze kun je eventueel met een driejarige BOVAG-garantie kopen, zodat je de eerste jaren verzekerd bent tegen hoge kosten. Wil je meer weten over een APK-keuring of een van onze andere diensten? Een afspraak is zo gemaakt. Bel daarvoor naar +31(0)10 456 5656, mail naar info@spiering-pluym.nl of app +31(0)6 131 75260!

Anderen bekeken ook: Auto onderhoud Delft | Auto onderhoud Rotterdam | Koppeling vervangen Rotterdam