Auto onderhoud Delft

AUTO ONDERHOUD IN REGIO DELFT: KIES VOOR EEN SNELLE EN BETAALBARE SERVICE

Iedere auto heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Zoek je een betrouwbare garage voor je auto onderhoud in de buurt van Delft? Dan zit je goed bij Spiering & Pluym. Hier kun je het onderhoud van je auto laten uitvoeren in Delfgauw, door ons deskundig team van monteurs. Bovendien kun je rekenen op een hoogwaardige verzorging van je wagen. Spiering & Pluym is namelijk al 60 jaar aangesloten bij de BOVAG. Dat betekent dat wij staan voor een betrouwbare auto service in Delft. Bovendien is een onderhoudsbeurt bij ons uiterst betaalbaar. Ook zorgen wij dat je weer supersnel op weg kan. Bij standaardwerkzaamheden kun je dezelfde dag weer in je auto stappen.

ONTDEK ONZE COMPLETE PAKKET VOOR EEN AUTO SERVICE IN DE BUURT VAN DELFT

Voor je auto onderhoud in regio Delft kun je bij ons voor alle facetten terecht. Zo kunnen wij je airconditioning verzorgen. Daarbij controleren wij altijd eerst of er geen lekkages zijn, voordat wij hem vullen. Ook kun je bij ons je auto laten uitlijnen. Dit kan nodig zijn wanneer je banden schuin afslijten of je stuur naar een kant trekt. Of werkt je transmissie niet meer zo goed? Ook hiervoor kun je bij  ons prima het onderhoud van je auto laten uitvoeren in de buurt van Delft. Verder zijn wij een specialist voor hybrideauto’s, want wij  weten  alles van de hybridetechniek. Nog een reden om te kiezen voor  onze auto service in Delft is de gratis pechhulp  bij elke standaardonderhoudsbeurt.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR JE OM HET ONDERHOUD VAN JE AUTO TE LATEN UITVOEREN IN REGIO DELFT

Denk je erover om een auto te kopen? Dan hebben wij een goede tip om altijd up-to-date te zijn met onze auto service in de buurt van Delft. Je kunt bij ons namelijk een occasion met BOVAG-garantie kopen. Dit betekent dat er een garantie- en onderhoudscontract van drie jaar bij je nieuwe auto zit waarmee je het onderhoud van je auto kunt laten uitvoeren in regio Delft. Wil je meer weten over een occasion met BOVAG-garantie of een afspraak maken voor een auto onderhoud in de buurt van Delft? Dan kun je ons op drie manieren bereiken. Bel naar +31(0)10 456 5656, app naar +31(0)6 131 75260 of mail naar info@spiering-pluym.nl!

Anderen bekeken ook: Onderhoud hybride auto Rotterdam | Auto onderhoud Rotterdam | Schadeherstel Delft

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!