Renault

Renault onderhoud en occasions in Rotterdam en Delft

Elke eigenaar van een Renault wil ervoor zorgen dat zijn/haar auto goed onderhouden wordt. Als u op zoek bent naar een tweedehands Renault, is het belangrijk dat u zekerheid heeft over de goede staat van de auto en dat u erop kunt vertrouwen dat deze nog vele jaren meegaat. Bij Spiering & Pluym begrijpen we de wensen van onze klanten en hebben we geleerd uit jarenlange ervaring dat vertrouwen de sleutelfactor is. Daarom leggen we bij ons bedrijf de focus op het bieden van vertrouwen in uw Renault.

U kunt rekenen op hoogwaardige en klantgerichte service. Als Carprof garage en 50+ jarig lid van de BOVAG weten we zeker dat we garant staan voor de zekerheid van uw Renault.

Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland APK
Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland

Onderhoud en reparatie van uw Renault

Bij Autobedrijf Spiering en Pluym streven we ernaar alleen het beste onderhoud en reparaties voor uw Renault te bieden. We begrijpen dat het behoud van de betrouwbaarheid van uw auto essentieel is. Onze monteurs maken gebruik van de nieuwste apparatuur, zodat ze precies weten wat ze moeten doen om uw Renault in optimale conditie te brengen. Met een breed scala aan diensten en onderdelen tot onze beschikking, kunt u erop vertrouwen dat we alle benodigde middelen in huis hebben voor degelijk onderhoud van uw Renault.

Of het nu gaat om het vervangen van banden of het spoelen van de transmissie, u bent van harte welkom bij ons.

Verkoop van tweedehands Renault's

Onze inkopers maken alleen gebruik van de meest betrouwbare kanalen om auto’s in te kopen. Als de auto niet door inruil is verkregen kunt u er met 90% zekerheid vanuit gaan dat de Renault die u op het oog heeft slechts maar één vorige eigenaar heeft gehad. Alle auto’s worden bij binnenkomst optisch en technisch (op 40 punten) gecheckt, kunnen we u de gewenste Renault met een gerust hart verkopen.

Onze verkopers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Informeer bij hen naar alle Renault modellen of druk op de onderstaande knop om al ons aanbod gebruikte Renault’s te zien.

occasion dealer rotterdam & zuid-holland

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. 

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam, dealer in alle merken.

apk keuring Auto Reparaties Omstreken Rotterdam & Zuid-Holland

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!