DUURZAAM

Samen naar een betere toekomst

Milieubewust ondernemen

Bij Autobedrijf Spiering en Pluym delen we een diepgewortelde visie op milieubewustzijn die onze activiteiten doordringt. Onze visie is gebaseerd op de overtuiging dat we als autobedrijf een verantwoordelijkheid hebben om onze impact op het milieu te minimaliseren en duurzame ontwikkelingen door te voeren.

We streven ernaar een voorbeeld te zijn in de sector door milieuvriendelijkheid te integreren in onze keuzen van producten en partners.

Onze visie op milieubewustzijn wordt gedreven door cruciale rol die duurzaamheid speelt in de toekomst van onze planeet. We zien duurzaamheid niet alleen als een doel, maar als een verantwoording bij het uitvoeren van onze activiteiten en beslissingen. We zijn vastbesloten om te werken aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het behouden van de leefbaarheid van onze planeet voor toekomstige generaties.

Onze visie op milieubewustzijn is geen statisch document, maar een voortdurende inspanning om onze praktijken te verbeteren en bij te dragen aan een duurzame toekomst. We zijn vastbesloten om te blijven evolueren, te innoveren en positieve veranderingen te bewerkstelligen voor het milieu, onze klanten en de samenleving als geheel. Samen kunnen we een betere en schonere wereld creëren.

 
 

 

Milieubewust een auto kopen.

ONZE PARTNERS

Neem contact met ons autogarage op voor een afspraak

Ben je op zoek naar een goed garagebedrijf? Een autogarage die bekend is met alle automerken en modellen? Maak dan gebruik van de betrouwbaarheid en veelzijdigheid van Spiering & Pluym. Ook voor de koop, verkoop en reparatie van je auto zijn wij het juiste adres. Whatsapp, bel of e-mail ons autogarage voor de juiste hulp.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zodat je nooit meer acties, aanbiedingen of tips mist.

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!