Mercedes-Benz

Autobedrijf Spiering en Pluym: Uw vertrouwde partner voor onderhoud, reparatie en verkoop van Mercedes-Benz-voertuigen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf dat service en occasions van het merk Mercedes-Benz aanbiedt? Zoek niet verder! Bij Autobedrijf Spiering en Pluym bent u aan het juiste adres voor uitstekend onderhoud, reparaties en de verkoop van gebruikte Mercedes-Benz-voertuigen. Met onze uitgebreide kennis, ervaring en toewijding zorgen wij ervoor dat uw Mercedes-Benz in topconditie blijft, zodat u zorgeloos kunt genieten van elke rit.

Met onze uitgebreide kennis, ervaring en toewijding zorgen wij ervoor dat uw Mercedes Benz in topconditie blijft en dat u zorgeloos kunt genieten van uw rijervaring.

Spiering & Pluym occasion dealer Zuid-Holland APK
Spiering & Pluym autodealer Vlambloem 1 occasions, onderhoud en service alle merken

Onderhoud en reparatie van uw Mercedes-Benz

Bij Autobedrijf Spiering en Pluym begrijpen we dat uw Mercedes-Benz een waardevol bezit is en dat u alleen het allerbeste onderhoud en reparaties wenst. Onze ervaren monteurs zijn speciaal getraind in het werken met Mercedes-Benz-voertuigen en beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur en technologieën. Voor reguliere onderhoudsbeurten en reparaties staan wij klaar voor u om zo uw Mercedes-Benz weer in optimale staat te brengen. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige onderdelen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw voertuig te waarborgen.

Verkoop van Mercedes-occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbare gebruikte Mercedes-Benz? Autobedrijf Spiering en Pluym biedt een ruim assortiment aan occasions van diverse Mercedes-Benz-modellen en bouwjaren. Elke occasion in ons aanbod wordt zorgvuldig geselecteerd en grondig geïnspecteerd, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige aankoop. 

Ons team van ervaren verkoopadviseurs staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte Mercedes-Benz die aan uw wensen en budget voldoet. Wij streven ernaar om uw aankoopervaring soepel en plezierig te laten verlopen.

Mercedes Benz Occasions Rotterdam & Zuid-Holland

GEÏNTERESSEERD IN EEN OCCASION?

Neem contact op met Autobedrijf Spiering & Pluym

Naast reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s bieden wij ook een ruime selectie betrouwbare occasions. Onze gebruikte auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw aankoop. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Autodealer Spiering & Pluym. Ons ervaren team staat klaar om u de beste service te bieden voor uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten, wij staan voor u klaar. 

Bezoek onze locatie in Rotterdam Alexander op de Vlambloem 1 in Ommoord of onze locatie in Delft, Delfgauw op de Exportweg 1. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 456 56 56 (Rotterdam) / 015 369 51 40 (Delfgauw) of een e-mail sturen naar info@spiering-pluym.nl. 

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid – kies voor Autobedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam, dealer in alle merken.

Spiering en Pluym

Vacatures

Wij zoeken nog nieuwe collega’s!