Hiermee heb je snel antwoord op je vraag

Alle maatregelen op een rijtje

Werkplaats

Zijn de vestigingen nog open?

Alle werkplaatsen zijn volgens aangepaste, verruimde openingstijden geopend. Op maandag tot en met vrijdag van 08.00-18:00 uur. Het is mogelijk om uw auto langs te brengen voor een werkplaatsafspraak. De fysieke showrooms zijn tot nader bericht gesloten. Je kunt online de voorraad bekijken, een proefrit aan huis aanvragen of bijvoorbeeld videobellen met een verkoper zodat hij de gewenste auto kan laten zien. Wij zijn bereikbaar en zitten voor je klaar!

Ik heb een werkplaats afspraak ingepland staan, wat nu?

Onze werkplaatsen zijn open. Je kun je auto brengen voor reparatie of onderhoud. Tijdens uw bezoek houden wij de corona regels strikt in acht: het dragen van een mondkapje is verplicht, wij houden minimaal 1.5 meter afstand en desinfecteren je auto grondig bij inname en voordat je de auto weer komt ophalen.

Ik kan mijn auto niet brengen voor een werkplaatsbezoek, wat nu?

Wij komen graag de auto bij je ophalen voor de werkplaatsafspraak en brengen deze weer op locatie wanneer de auto gereed is. Wil je van deze dienst gebruik maken? Laat dit dan weten bij het maken van uw werkplaatsafspraak. Heb je de afspraak al bij ons gepland staan? Neem dan telefonisch contact op, wij zullen de auto dan bij je ophalen en weer terugbrengen. Let op dit doen we alleen bij grotere reparaties / onderhoudsbeurten.

Kan ik wachten in de wachtruimte tijdens mijn werkplaats afspraak?

Ja, dit kan. Onze wachtruimtes zijn aangepast conform de richtlijnen. Mocht je het zelf prettiger vinden, kun je ook uiteraard een ommetje maken in de buurt. Tevens hebben we vervangende auto’s die je bij ons kunt huren. Daarnaast hebben wij gratis fietsen te leen waar je even mee op pad kunt. Mocht je verzekerd willen zijn van de gratis leenfiets, dan adviseren wij om deze te reserveren bij het maken van de werkplaatsafspraak. Wanneer je de afspraak al ingepland hebt staan, adviseren wij je om contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen.

In-Verkoop

Zijn de showrooms open?

De fysieke showrooms zijn tot nader order gesloten, wel zijn de online showrooms 24/7  geopend. Daarnaast staan onze gespecialiseerde verkopers zowel telefonisch als online voor je klaar.

Ik wil graag een proefrit maken in een occasion of een voorraadauto, kan dat?

Het is helaas niet mogelijk om de proefrit op één van de vestigingen te laten plaatsvinden. Wel is het mogelijk om een vrijblijvende proefrit met de desbetreffende auto op locatie te maken. Laat  je contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik heb een afspraak in de showroom ingepland staan, maar de showroom is dicht, wat nu?

Onze verkopers zullen contact met u opnemen om de desbetreffende afspraak door te nemen en zullen de mogelijkheden van de afspraak met je bespreken. Zo is het mogelijk om de afspraak telefonisch te laten plaats vinden

Staat je vraag er niet tussen? Stel hem hier

      *Beschermd door reCAPTCHA