ACTIES

laatste promo's

ALLE MAATREGELEN OP EEN RIJTJE

werkplaats

Alle werkplaatsen zijn volgens aangepaste, verruimde openingstijden geopend. Op maandag tot en met vrijdag van 08.00-18:00 uur. Het is mogelijk om uw auto langs te brengen voor een werkplaatsafspraak.

Onze werkplaatsen zijn open. Je kun je auto brengen voor reparatie of onderhoud. Tijdens uw bezoek houden wij de corona regels strikt in acht: het dragen van een mondkapje is verplicht, wij houden minimaal 1.5 meter afstand en desinfecteren je auto grondig bij inname en voordat je de auto weer komt ophalen.

Ja, dit kan. Onze wachtruimtes zijn aangepast conform de richtlijnen. Mocht je het zelf prettiger vinden, kun je ook uiteraard een ommetje maken in de buurt. Tevens hebben we vervangende auto’s die je bij ons kunt huren. Daarnaast hebben wij gratis fietsen te leen waar je even mee op pad kunt. Mocht je verzekerd willen zijn van de gratis leenfiets, dan adviseren wij om deze te reserveren bij het maken van de werkplaatsafspraak. Wanneer je de afspraak al ingepland hebt staan, adviseren wij je om contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen.

in-verkoop

De fysieke showrooms zijn enkel op afspraak geopend. Daarnaast zijn de online showrooms 24/7  geopend hier staan onze gespecialiseerde verkopers zowel telefonisch als online voor je klaar.

Het is mogelijk om de proefrit op één van de vestigingen te laten plaatsvinden. Dit kan echter enkel op afspraak. Laat  je contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN? STEL HEM HIER