De juiste service voor een eerlijke prijs

Onderhoud je auto bij Spiering & Pluym

Maak gebruik van onze snelle service

Dankzij onze snelle service ben je snel weer op weg! Dat is wel zo belangrijk. Breng je auto voor onderhoud bij ons bedrijf in Delfgauw, bij Delft of in Rotterdam langs, en je kunt bij standaardwerkzaamheden altijd dezelfde dag weer op pad.

Betaalbaar

Voor service en het laten uitvoeren van onderhoud aan je auto bij ons nabij Delft of in Rotterdam betaal je minder dan bij de dealer. We voeren het onderhoud volgens fabrieksschema. Wij bieden onze monteurs echter tegen een lager uurloon aan, maar met dezelfde kunde.

Uitlijnen

Slijten je banden schuin af of trekt je stuur naar een kant? Dan kan het zijn dat je auto uitgelijnd dient te worden. Dit doen we tegen een vast tarief. Deze service aan je auto voeren we uit in zowel onze vestiging in Delfgauw, bij Delft, en in Rotterdam.

Airconditioning

Met onze aircoapparatuur controleren we voor het vullen altijd eerst op lekkages. Dit voorkomt dat de kapotte airco meteen weer leegloopt na het vullen. Met onze service nabij Delft en in Rotterdam weet je zeker dat de problemen aan je auto voorgoed opgelost worden.

Transmissie

Voor alle type transmissies bieden we de juiste zorg. Heb je een probleem met schakelen? We stellen eerste de diagnose, zodat je niet voor onverwachte grote kosten komt te staan. Bij het laten uitvoeren onderhoud aan je auto nabij Delft of in Rotterdam kom je bij ons nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Hybride

We zijn een hybridespecialist. Dit houdt in dat we thuis zijn in hybridetechniek en je hybrideauto van de beste service kunnen voorzien.

Auto's op voorraad
Reviews
Blije klanten
Prijzen

In vertrouwen je onderhoud laten uitvoeren in Rotterdam of nabij Delft

Al meer dan 40 jaar zijn wij in Rotterdam en in Delfgauw, nabij Delft en omstreken voor veel klanten een vertrouwd adres. De basis van onze snelle service is de dynamische werkomgeving en ons dynamisch team, bestaande uit technische profs en leerling-monteurs. Natuurlijk kun je ervan uitgaan dat je voertuig bij onderhoud bij ons in Rotterdam en in Delfgauw altijd met de juiste deskundigheid gebeurt, waardoor je nooit stil komt te staan. Bij Spiering & Pluym kun je rekenen op de volgende zekerheden:

 • Gratis pechhulp bij elke standaardonderhoudsbeurt
 • Voor noodgevallen kun je altijd direct bij ons terecht
 • We bieden de juiste zorg. Voor elke storing/probleem staan wij voor je klaar.
 • Bij het laten uitvoeren van onderhoud in Rotterdam of nabij Delft kun je dezelfde dag weer op pad

4,0 205 reviews

Profiteer van een 3-jarig contract voor onderhoud aan je auto in Rotterdam of in Delfgauw

Bij al onze vestigingen is het mogelijk om een occasion met BOVAG-garantie te kopen en daar een 3-jarig garantie- en onderhoudscontract bij af te sluiten, ongeacht de kilometerstand van de auto. Het contract bevat ook werkzaamheden voor onder andere de uitlaat, banden en de APK. Door op deze manier het onderhoud aan je auto te laten uitvoeren in Rotterdam of in de buurt van Delft, kom je dus nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Alle kosten vallen binnen het onderhoud óf de garantie en dat maakt dit product zelfs betrouwbaarder dan een nieuwe auto rijden! Je hebt al een 3-jarig garantie- en onderhoudscontract vanaf € 1.100, -.

Lees meer

 • Bete Nogmaals dank voor de super service die jullie geven. Ben de trotse eigenaar geworden van een vw passat gte! alles is volgens afspraak verlopen echt een aanrader en een super... lees meer

  thumb Rene Zwik
  26 juni 2022

  thumb Roland Enzlin
  4 december 2021

  Een geweldige auto dealer hele aardige vriendelijke mensen je word er goed geholpen. Heb daar een fantastische auto gekocht

  thumb sonja dekker
  15 juni 2021
 • thumb Awsam Ali
  4 februari 2022

  Vriendelijk te woord gestaan, zonder een aankoop te doen veel informatie ontvangen.

  thumb Ronald Pronk
  16 juli 2021

  thumb A. Barreto
  4 juni 2022
 • Een perfecte dealer doen wat ze beloven niets is te veel wij komen al 40 jaar bij de zelfde persoon autos kopen nog nooit problemen gehad altijd zeer prettig... lees meer

  thumb wim van Asten
  25 mei 2020

  Jammer dat ze kijken naar soort volk wat binnenkomt of uiterlijk. Zat te kijken naar alle autos. Niemand die kwam naar je toe lopen, ookal s je lang bij een... lees meer

  thumb Rakesh “Mysterie Guest”
  4 juni 2022

  Contact was prima, klantvriendelijk.

  thumb Peter de Kruyk
  16 januari 2022

Schade herstel

Maak kennis met onze diensten voor schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. We helpen je daarom ook graag met het verhelpen van elk type schade. Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor onder andere spot-repair, ruitschade en grotere herstelwerkzaamheden bij autoschade. Dat scheelt dus weer een bezoek aan een ander bedrijf, want wij zijn namelijk een one stop shop. Zo kun je net zo makkelijk bij ons je onderhoud laten uitvoeren in Rotterdam. In de meeste situaties bieden we gratis vervangend vervoer bij schadeherstel, zodat jij niet zonder zit. We verzorgen ook de claim bij de verzekeringsmaatschappij, zodat je het schadebedrag niet hoeft voor te schieten. Kortom, we ontlasten je volledig van alle ongemakken!

Neem snel contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over wat Spiering & Pluym voor jou als automobilist kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen wij je van alles vertellen over onze Dealer Zeker Polis. Hiermee ben je helemaal voorzien van de beste hulp bij schade. Ook biedt deze polis betere voorwaarden voor hetzelfde of minder geld dan soortgelijke verzekeringen van de meeste andere aanbieders. Heb je dus een van onze diensten nodig, zoals auto onderhoud in Rotterdam of schadeherstel? Neem dan contact met ons op via +31(0)10 456 5656. Of stuur een app naar +31(0)6 131 75260 of mail naar info@spiering-pluym.nl!